florin-zamfirescu-a-ajuns-pe-mainile-medicilor.-cum-se-simte-actorul:-am-fost-de-dimineata-la-spital

Florin Zamfirescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în urmă cu aproape 3 ani. De atunci, îşi trăieşte viaţa în linişte alături de partenera sa. Dacă până acum prioritatea sa era scena, acum lucrurile s-au schimbat complet. Cea mai mare grijă a actorului în prezent este sănătatea lui. Recent, a ajuns pe mâinile medicilor pentru un control de rutină. Iată ce i-au spus doctorii.

Marele actor a ieşit la pensie, după ce şi-a dedicat o mare parte din viaţă publicului. Deşi nu i-a fost uşor să se obişnuiască, acum recunoaşte că decizia pe care a luat-o i-a făcut mult bine.

Florin Zamfirescu a ajuns pe mâna medicilor

În prezent are mult mai mult timp liber la dispoziţie, motiv pentru care merge regulat la medic. Recent şi-a făcut un set complet de analize, iar veştile pe care le-a primit din partea medicilor au fost excelente.

„Am fost de dimineață la spital. Îmi fac un control de rutină. Nu am probleme medicale, mă simt chiar foarte bine, doar că așa trebuie făcut, trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Investigațiile medicale pe care mi le-am făcut astăzi mi le fac an de an”, a spus Florin Zamfirescu, pentru Click

Florin Zamfirescu formează un cuplu cu medicul Daciana Toma, încă din anul 2014. Actorul recunoaște că soția sa are mare grijă de el şi se asigură mereu că partenerul ei nu face excese.

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii”, spunea actorul potrivit sursei citate.

Cât de mult s-a schimbat viața lui Florin Zamfirescu de când a decis să se pensioneze

„A fost un șoc. Sunt vreo 6-7 ani. Domnule, a fost un mic șoc, pentru că a venit intempestiv. A venit un pic brusc din cauza acelei persoane al cărei nume nu am să îl mai pronunț în viața mea. Cine știe despre cine e vorba știe, cine nu știe, nu știe și nu vreau să mai știe.(…) M-am obișnuit cu liniștea, m-am obișnuit cu lipsa de program. Adică, programul mi-l fac eu. Nu îmi mai face nimeni programul, și asta mi se pare foarte bine. M-am adaptat, mi-e bine.”, a mărturisit Florin Zamfirescu pentru Viva.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (91 votes)