fosta-concurenta-la-vocea-romaniei-face-acuzatii-dure:-absolut-totul-este-regizat-+-incredibil-ce-a-spus-despre-unul-dintre-jurati

O fostă concurentă de la Vocea României a lansat acuzaţii dure la adresa producătorilor emisiunii. Mai mult, se pare că nici despre juraţi tânăra nu a avut cuvinte de laudă. Pe reţelele de socializare, Xenia a decis să îşi spună povestea. 

De când a apărut în România, formatul de la ProTV s-a numărat printre cele mai urmărite emisiuni de divertisment. Publicul urmăreşte cu interes fiecare ediţie, însă una dintre tinerele care a participat la show explică faptul că situaţia nu este deloc aşa cum este prezentată pe micile ecrane.

incepe vocea romaniei tudor chirila impresionat de vocea unei concurente te implor sa mi dai sansa sa
Juraţii de la Vocea României

Xenia Costinar a vorbit despre experienţa de la Vocea României

Xenia Costinar a povestestit într-un videoclip devenit viral pe reţelele de socializare ce i s-a întâmplat după ce a mers la audiţii. Tânăra a lansat mai multe acuzaţii, ba chiar a declarat că show-ul este aranjat.

„Vreau să vă povestesc despre experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această reacție pentru că nu mi s-a părut corect ce s-a întâmplat. Absolut totul este regizat. Totul începe de acum 5 ani de zile când primesc un telefon de la Vocea României și ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că nu am timp. Eu la rândul meu antrenez, predau canto și nu am timp să vin la concurs(..)

Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5 ani să vin să particip la Vocea României, că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat, până anul acesta.(..)”, a spus Xenia Costinar pe TikTok.

Xenia a rămas cu un gust amar după participarea la Vocea României

„Bun, am acceptat, mă duc la București și mi-au spus să pregătesc cinci piese. Le-am spus: nu aș vrea cinci piese, dacă tot m-ați chemat aș vrea să vin cu o singură piesă pe care mi-am pregătit-o (…). 

Și mi-au spus: „OK, dar mai pune câteva piese așa, să fie cinci”.(..) Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: „Hai să cânți altceva”, oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: „Da, asta rămâne, asta o să cânți tu, muzică clasică pentru că ești mai specială. Vei întoarce câteva scaune și vei trece în etapa următoare (…)”, mărturisește Xenia Costinar.

Ce a spus tânăra despre Irina Rimes

Iniţial producătorii i-ar fi promis că juraţii se vor întoarce când o vor auzi pe scenă, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. De asemenea, și comentariile primite de la antrenorii Vocea României au surprins-o complet, dar de departe intervenția Irinei Rimes i s-a părut cea mai deplasată.

„Într-un final vine și rândul meu. Urc pe scenă, încep și cânt piesa, nimeni, nimic. La sfârșit se întorc toți jurații. Smiley spune în felul următor: „Este peste priceperea mea genul acesta de muzică. Nu am studiile necesare și nu știu să antrenez astfel de voci”.

Chirilă mi-a spus: „Astfel de muzică nu trece mai departe și nu se pretează pentru un astfel de concurs”.

Și să vedeți ce spune Irina Rimes: „Se vede ca ai avut emoții, nu ți-a ieșit acel tremolo în voce”. La care eu am rămas șocată și am zis: vibrato! Adică, am corectat-o. Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor să se facă de ras marea Irina Rimes. Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații.”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (76 votes)