fosta-dansatoare-a-deliei,-dezvaluiri-neasteptate-despre-relatia-cu-artista:-la-volan-fiind,-s-a-intors-sa-ma-loveasca

Andreea Popescu a fost dansatoarea Deliei o lungă perioadă. Pe lângă colaborarea profesională, cele două au legat şi o frumoasă prietenie. În cadrul unui interviu recent, bruneta a făcut dezvăluiri mai puţin ştiute din perioada respectivă. 

Colaborarea celor două s-a încheiat acum mulţi ani, mai exact în 2011, iar de atunci drumurile lor s-au separat. În continuare ţin legătura de dragul amintirilor care le leagă. Cu toate acestea, Andreea Popescu a recunoscut că relaţia lor nu a fost întotdeauna roz. Se pare că între ele apăreau destul de des conflicte, ba mai mult, situaţia a degenerat de câteva ori.

13 foto2 128
Delia şi Andreea Popescu

Andreea Popescu, despre situaţiile tensionate dintre ea şi Delia

La mai bine de un deceniu de când colaborarea lor în plan profesional s-a încheiat, Andreea Popescu a vorbit despre vremurile în care ea și Delia petreceau mult timp împreună. Bruneta a povestit că între ele au existat și certuri, unele dintre acestea fiind unele violente.

Se pare că cele două aveau deseori discuții în contradictoriu, iar în unele dintre cazuri au ajuns chiar să se lovească. Andreea Popescu şi-a adus aminte de o situaţie când erau în maşină, iar Delia, nervoasă, s-a întors să o lovească.

Cu toate acestea, bruneta îşi aduce aminte cu drag de vremea în care ea și Delia colaborau, ba mai mult, a considerat-o pe cântăreaţă cea mai bună prietenă a ei la vremea respectivă. Deşi au existat tensiuni, tânăra mărturiseşte că Delia nu a avut niciodată o atitudine de superioritate faţă de ea, iar conflictele începeau şi se terminau la fel de repede.

„Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat. Într-o prietenie nu te cerți? Odată, așa de tare am enervat-o, încât, la volan fiind, s-a întors să mă lovească.

Dar eram foarte apropiate și ne-am susținut mult. Era cea mai bună prietenă a mea, eu pentru ea la fel, ne completam. Ea nu a avut atitudinea asta vizavi de mine, eram egale”, a declarat Andreea Popescu pentru Playtech.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (101 votes)