gabriela-prisacariu,-dezvaluiri-despre-cariera-in-modelling.-ce-situatii-dificile-a-avut-de-infruntat:-cred-ca-are-o-limita

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută în 2015, după ce a participat la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat. La vremea respectivă avea doar 21 de ani, dar cu ambiţie şi multă muncă a ajuns exact acolo unde şi-a dorit. În cadrul unui interviu recent, soţia lui Dani Oţil a vorbit despre obstacolele pe care le-a avut de înfruntat în carieră.

Gabriela Prisăcariu activează de mulţi ani în industria modelling-ului. A reuşit să se facă remarcată, iar succesul a propulsat-o pe cele mai mari scene. Soţia lui Dani Oţil a defilat pentru nume celebre din modă, însă recunoaşte că drumul până aici nu a fost deloc uşor.

Gabriela Prisacariu Otil
Gabriela Prisacariu are o siluetă de invidiat

Gabriela Prisăcariu, despre cariera în modelling

Pe parcursul timpului a acumulat multă experienţă, dar a fost nevoită să treacă şi prin situaţii mai puţin plăcute pentru a înţelege exact această lume.

„Am depășit de mult limita de vârstă, deci încă sunt bine! Nu mi-a fost frică, am zis că o să o fac până când o să fiu acceptată și chemată! Când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu! Dar, în orice caz, nu mă văd făcând asta la bătrânețe! Cred că are o limită. În niciun caz agenție de modelling! (n.r. nu vrea să își deschidă o astfel de afacere atunci când o să se retragă din modelling) Am o experiență cu aceste agenții. Sunt copii care mă întreabă la ce agenții să meargă. Nu pot să recomand și îmi pare rău pentru lucrul acesta! În niciun caz nu mi-aș deschide o agenție. Nu m-am gândit încă la lucrul acesta, mai am până atunci! (n.r. dacă să își deschidă o afacere în acest domeniu)”, a spus Gabriela Prisăcariu într-un interviu pentru Ego.ro.

Soţia lui Dani Oţil dezvăluie: „Am fost aleasă chiar de patronul agenției”

Gabriela Prisăcariu a mai vorbit despre un moment pe care nu îl va uita. Frumoasa blondină a povestit că la un moment dat, agentul care o reprezenta nu a avut încredere că ea ar putea ajunge la o agenție râvnită din Milano. În cele din urmă i-a demonstrat că s-a înşelat în privinţa ei.

„Da, bineînțeles! Este o vorbă celebră, care mi-a rămas în cap, atunci când agentul meu mi-a zis, când voiam să merg la o altă agenție din Milano, la una mai bună, nu la cea propusă de el: „Gabriela, și eu mi-aș dori un Ferrari, dar nu se poate!”. O lună mai târziu eram la respectiva agenție în Milano, am fost aleasă chiar de patronul agenției! I-am zis: „Ar fi cazul să îți iei un Ferrari, căci se poate!”, a completat Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (66 votes)