gafa-facuta-de-radu-valcan-pe-scena-in-fata-unui-public-numeros-seara-mea-a-fost-compromisa.-m-am-simtit-foarte-prost

Radu Vâlcan, în vârstă de 46 de ani, a prezentat de-alungul carierei sale în televiziune, mai multe evenimente. Soțul Adelei Popescu a dezvăluit recent un moment neplăcut pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp.

Radu Vâlcan a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, atunci când prezenta un eveniment la mare. La momentul acela, Radu Vâlcan, din cauza emoțiilor, a făcut o gafă care i-a stricat întreaga seară.

„În urmă cu foarte mult timp, din cauza emoțiilor, prezentam un eveniment, la mare, undeva.

Am făcut un dezacord, ceva de genul acesta. Seara mea a fost compromisă. M-am simțit foarte, foarte prost. Se întâmplă, din cauza emoțiilor.”, a declarat Radu Vâlcan, pentru Spynews.ro.

Radu Vâlcan este căsătorit cu Adela Popescu și au împreună trei copii. Prezentatorul TV a precizat că soția lui este cel mai mare critic al său și mereu ține cont de sfaturile femeii.

„Da, este cel mai mare critic al meu. Nu mă menajează deloc, motiv pentru care o cred pe cuvânt și țin cont de sfaturile ei.”, a mai adăugat prezentatorul.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o casă la Șușani!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Au o căsnicie fericită de mulți ani și trei băieți minunați, Andrei, Alexandru și Adrian. De o bună perioadă de timp, vedeta de la ProTV este libera de contract. Pentru că are mai mult timp liber s-a apucat de construit. Actrița și soțul ei vor o casă la Șușani, satul în care blondina a copilărit.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au schițat ultimele idei pentru noua lor casă. Locuința va fi construită pe un deal departe de agitație. Proiectul vedetelor este în plină desfășurare, iar actrița le-a arătat și fanilor cum merg lucrările.

Adela Popescu este fericită și a spus că noua locuință va fi modestă, din lemn și cu piatră.

„Au intrat buldozerele unde vrem să construim casa de la Șușani. Așadar a început proiectul. A început treaba și sunt foarte fericită. În fiecare seară adorm imaginându-mi cum va fi. Va fi o casă foarte frumoasă, cu obloane din lemn, cu piatră, toată viața am visat la o casă din piatră. Nu va fi foarte mare, dar va avea o terasă foarte mare, casa e cumva poziționată pe un deluleț, care vede un alt deluleț și apusul. Sunt fericită că în sfârșit se întâmplă, mai e puțin”, mărturisește Adela Popescu, în mediul online.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (126 votes)