gheorghe-turda-a-umilit-o-pe-saveta-bogdan,-dupa-ce-artista-a-declarat-ca-l-ar-fi-refuzat:-ma-vedeti-pe-mine-sa-am-asemenea-gusturi?

Gheorghe Turda a avut o reacţie acidă la adresa Savetei Bogdan, după ce artista a declarat că ar fi fost cerută în căsătorie de colegul ei de breaslă. Cântăreţul a negat afirmaţiile artistei, ba chiar a acuzat-o că vrea să îşi facă reclamă pe spatele său.

Saveta Bogdan a făcut de-a lungul timpului multe dezvăluiri din viaţa sa privată. Recent, şi-a surprins urmăritorii după ce a povestit faptul că i-a refuzat lui Gheorghe Turda cererea în căsătorie.

Saveta Bogdan l-ar fi refuzat pe Gheorghe Turda

Artista a mărturisit că la vremea respectivă nu îşi dorea să îşi refacă viaţa pentru că abia se despărțise de fostul soț.

„Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit.

Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg”, a declarat Saveta Bogdan.

Artistul, reacţie dură la adresa Savetei Bogdan

Dezvăluirile artistei au ajuns la urechile lui Gheorghe Turda. Artistul nu s-a putut abţine şi a răbufnit la adresa colegei sale de breaslă, mărturisind că nimic nu este adevărat. Interpretul de muzică populară a ţinut să precizeze că nu a fost atras niciodată de artistă, ba chiar a acuzat-o că tot ce a spus a fost doar pentru reclamă.

„Vai de mine, eram însurat de mult timp, aveam și copii mari, cum să fac așa ceva? Povești de adormit copiii! Mă vedeți pe mine Gheorghe Turda să am asemenea gusturi? Și cu asta am închis orice discuție. Ea este liberă să spună orice, ca să își facă reclamă cât încape pe spatele numelui meu.

Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva, n-am ce explicații să dau. Pentru mine, soția mea a fost o zână de frumoasă. Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă și prin Gheorghe Turda, că nu a fost suficient până acum câte prostii a vorbit”, a declarat cântărețul pentru playtech.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (106 votes)