gigi-becali-il-face-praf-pe-dorian-popa!-latifundiarul-din-pipera-cere-o-pedeapsa-aspra:-puscarie!

Gigi Becali intervine în scandalul momentului! Latifundiarul din Pipera îl atacă dur pe Dorian Popa și cere o pedeapsă aspră, după ce artistul a fost prins drogat la volan. 

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiști. Artistul era la volanul bolidului său de lux în lenjerie intimă și prezenta suspiciuni că s-ar fi drogat. În urma testării cu aparatul din dotare a reieșit prezența unor substanțe psihoactive. Ulterior, artistul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

 Latifundiarul din Pipera cere o pedeapsă aspră: ”Pușcărie!”

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal după toată isprava. A fost pus la zid de către fani și nu numai! Vedetele din showbiz l-au criticat dur pe artist. Printre ele se numără și Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere pedeapsă drastică pentru Dorian Popa.

Afaceristul îi pune la pământ pe cei care consumă substanțe interzise. În cazul lui Vlad Pascu, inconștiența a curmat două vieți. Iar Gigi Becali crede cu tărie că trebuie să fie promulgată o lege nouă în ceea ce îi privește pe cei care se urca drogați la volan.

”Eu spun așa: dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.

Sindicatul Europol confirmă faptul că Dorian Popa s-a urcat la volan după ce a consumat cannabis.

Mama lui Dorian Popa îi ia apărarea

A fost pus la zid de către fani, dar și de alte vedete din showbiz-ul românesc, însă mama lui îl apără și susține necondiționat.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt doar mamișor pe care Dorian o iubește și o susține necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa pentru click.ro.

Dorian Popa revenit deja pe rețelele de socializare și a distribuit mai multe imagini cu complexul rezidențial pe care l-a construit în Domnești, dar și ipostaze cu el și Cheluțu în curtea vilei sale.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.4/5 - (142 votes)