gina-pistol,-pe-mana-medicului-estetician!-la-ce-interventie-a-apelat-sotia-lui-smiley:-cadou-de-ziua-mea!

Pe 9 decembrie, soția lui Smiley a împlinit 43 de ani așa că a decis să-și facă un cadou! Gina Pistol s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul tenului.

Gina Pistol a dat fuga la o clinică din Cluj pentru câteva intervenții noninvazive. În afară de injecțiile cu botox și acid hialurionic, fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a apelat și la tratamentul cu o nouă substanță, Sculptra, pentru stimularea colagenului.

Tratamentul constă în injectarea cu acid polilactic, substanță folosită pentru a trata pierderea volumului facial, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii pielii. Gina Pistol este extrem de încântată de rezultat și mărturisește că pare că procedurile nu au fost deloc dureroase. Iar, acum, pare că a întinerit cu 5 ani!

”Eu auzisem despre acest tratament cosmetic non-invaziv, Sculptra se numește. Dar nu am avut timp să caut mai multe despre el, auzisem că este foarte bun. Și am venit până la Cluj să îmi fac o ședință de Sculptra. E cadou de ziua mea! Dacă fac 43 de ani, să mai scad cinci ani. Voi nu vedeți nimic schimbat la mine? Acum am doar rimel și blush…și să stau în lumină naturală ca să vedeți mai bine. Nu știu dacă vă dați seama, dar eu da. Procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Fața mea arată mult mai odihnită, deși nu sunt. Par foarte odihnită.

Am fost la clinică, am stat de vorbă cu medicul. Am văzut la Alina Ceușan și am zis că îmi trebuie și mie tratamentul ăsta. Și am stat de vorbă cu medicul, s-a uitat la fața mea, la ce nu ea ok și mi-a făcut această procedură. Mi-a pus în frunte două, trei puncte de botox, înțepături, mi-a băgat și în bărbie și se vede. Nu știu ce mi-a băgat în bărbie, trebuie să o întreb, cred că acid. (n.r. acid hialuronic). Și procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Cu ajutorul unor mici canule se injectează această substanță în zonele unde tu ai nevoie”, a dezvăluit Gina Pistol pe Instagram.

g
Gina Pistol, pe mâna medicului estetician

Drama neștiută din viața Ginei Pistol

În cadrul podcast-ului ”Fain&Simplu”, al lui Mihai Morar, Gina Pistol a făcut mărturisiri dureroase. A vorbit despre divorțul părinților ei și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Era un copil atunci când cei care i-au dat viață au decis să pună capăt căsniciei și să meargă pe drumuri separate. S-a simțit abandonată și singură, mai ales în momentul în care părinții vedetei s-au judecat pentru custodia ei.

Gina Pistol a fost lăsată în grija unei femei necunoscute. O femeie care era extrem de agresivă cu ea, lucru care avea să o marcheze profund. A înțeles, ulterior, după experiența traumatiantă că părinții ei nu au abandonat-o de fapt. Au iubit-o și au încercat să facă tot posibilul ca fiica lor să se simtă în siguranță. Soția lui Smiley a mărturisit că dacă ar putea să se întoarcă în timp i-ar oferi copilului interior toată compasiunea din lume și l-ar îmbrățișa.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului: «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a spus Gina Pistol, în podcast-ul lui Mihai Morar.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (92 votes)