gina-pistol-revine-pe-micile-ecrane!-sotia-lui-smiley-a-facut-anuntul-mult-asteptat-de-fani:-ce-credeti,-simpaticilor?

Gina Pistol a renunţat în urmă cu ceva timp la cariera ei de pe micile ecrane, dar în continuare rămâne una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Recent însă i-a luat pe fanii săi prin surprindere după ce a anunţat că revine în lumina reflectoarelor! Internauţii au fost extrem de bucuroşi să afle vestea!

Gina Pistol a renunţat la tot pentru familia ei. Frumoasa blondină şi-a dorit să fie alături de micuţa Josephine în cele mai importante momente din viaţa ei, deşi asta a însemnat să se retraga din proiectele care i-au adus succesul.

Gina Pistol revine pe micile ecrane!

Soția lui Smiley a fost în continuare activă pe paginile sale de socializare, acolo unde împărtăşea cu cei care o urmăresc diferite momente din viaţa ei. Recent, blondina le-a dat urmăritorilor ei o vestea pe care o aşteptau de mult și anume că și-a deschis canal de YouTube, acolo unde are în plan să posteze diverse filmulețe din viața lor de familie.

„Ce credeți simpaticilor? O să ne vedem și pe YouTube, așa că dați repede click aici și abonați-vă (n.r butonul de subscribe)”, a fost mesajul transmis de Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

Gina Pistol a suferit în tăcere pe vremea când lucra la Antena 1

Atunci când apărea pe micile ecrane, Gina Pistol o făcea întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Abia acum a recunoscut că a ascuns în sufletul ei multe probleme de-a lungul timpului. Cu toate acestea, în emisiunile pe care le prezenta era nevoită să îşi ascundă emoţiile şi suferinţa pentru că nu voia să le transmită şi telespectatorilor stările ei.

„Da (nr. a avut anxietate). Am avut și atacuri de panică. Nu știam ce sunt alea, dar le-am avut. Le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Eu reacționez atunci când foarte mulți oameni vin despre mine și îmi spun foarte multe lucruri. Nu pot să fac față dacă sunt foarte mulți factori din ăștia perturbatori, externi, mă dau de pământ. Eu în anii în care am prezentat cele două proiecte, care de altfel au fost perioade extraordinare din viața mea, eu cam 4-5 luni din an, nu îmi aparținea.

Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că erau supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă. E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Acum fac terapie ca să înțeleg. Toate stările mele pe care nu mi le-am dat voie să le trăiesc la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult. Au fost multe zile de sărbătoare sau duminici când trebuia să prezint ceva. Am dat timp din viața mea, pe care nu mi-l dă nimeni înapoi”, a mărturisit Gina Pistol, la podcastul lui Damian Drăghici.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (143 votes)