horia-brenciu,-dezvaluirea-pe-care-a-facut-o-abia-acum-despre-theo-rose:-dupa-nici-o-jumatate-de-an-+-ce-s-a-intamplat-in-viata-juratei-de-la-vocea-romaniei

Horia Brenciu și Theo Rose sunt fără doar şi poate unii dintre cei mai iubiţi artişti din România. Pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie, pe lângă colaborările pe care le-au făcut pe plan profesional. Artistul a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui Anghel Damian. Recent a surprins cu mărturisirile pe care le-a făcut despre tânăra cântăreaţă în cadrul unui interviu.

Horia Brenciu a reuşit să facă istorie în industria muzicală, dar şi în lumea televiziunii. Artistul este un exemplu pentru mulţi şi se pare că şi Theo Rose îi calcă pe urme. Tânăra cântăreaţă a intrat în forţă în lumina reflectoarelor, iar acum se bucură de succes. Drumul nu a fost deloc uşor, însă toată lumea ştie cât de mult a muncit pentru a ajunge unde este astăzi.

theo rose horia brenciu
Horia Brenciu şi Theo Rose la Vocea României

Dezvăluirea pe care Horia Brenciu a făcut-o abia acum despre Theo Rose

În cadrul unui interviu recent, Horia Brenciu a fost mai sincer ca niciodată și a făcut dezvăluiri neștiute despre colega lui de la Vocea României. Cei doi nu numai că împart acelaşi scaun în show-ul de talente, dar se înţeleg foarte bine şi în afara scenei.

Au ajuns să aibă o legătură foarte strânsă, iar cântăreţul a dezvăluit cum a început relaţia lor de prietenie. Se pare că acesta a avut încredere încă de la început în iubita lui Anghel Damian, iar timpul i-a demonstrat că nu s-a înşelat în ceea ce o priveşte.

Cei doi s-au cunoscut mai bine în momentul în care frumoasa șatenă a acceptat invitația cântărețului la podcastul moderat de el.

„Theo este un suflet-pereche. Relația mea oficială și deschisă cu ea a început pe 10 ianuarie 2022. Atunci a acceptat invitația la podcastul meu. Ea, pe vremea aceea, nu era în niciun juriu și nu făcea parte din nicio echipă de film. Am discutat, atunci, despre posibilitatea de a fi în amândouă și iată că, după nici o jumătate de an, în toamna lui 2022, au venit, pentru Theo. Toate astea s-au întâmplat nu pentru că eu am intuit succesul ei, ci pentru că Teodora e o fată care are mult bun-simț. Asta se vede cu ochiul liber. E curată la suflet și mai profundă decât îi permite vârsta.”, a mărturisit Horia Brenciu, în urmă cu puțin timp, pentru viva.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (120 votes)