horoscop-17-octombrie-2023.-trei-zodii-vor-avea-noroc-in-dragoste

Horoscop 17 octombrie 2023. Astăzi, 17 octombrie, astrele vin cu veşti bune pentru trei zodii. Speranţa lor va deveni realitate şi vor avea noroc în dragoste. Dacă până acum lucrurile nu au mers aşa cum au visat, acum au şansa să îşi schimbe viitorul. Trebuie să fie foarte atenţi la semnele care le ies în cale.

Gemeni

Astăzi, energia ta se schimbă. Vei vedea lucrurile într-o manieră diferită, din acest motiv şi perspectiva asupra vieţii va fi cu totul alta.

Dacă ai deja pe cineva în viaţa ta, acum vei învăţa cum să îl preţuieşti. Uneori, te îngrijorezi şi îţi faci scenarii care nu există, motiv pentru care te poţi sabota. Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi în forţele proprii.

Cu toate acestea, astăzi, vei renunța la ideea că ai putea să eşuezi în dragoste, iar lucrurile se aşează aşa cum îţi doreşti. Totul depinde de încrederea şi credinţa ta.

gemeni azi sfatulparintilor.ro pixabay com zodiac sign 4374407 1920 1400x850 1
Gemenii vor avea noroc în dragoste

Horoscop 17 octombrie 2023

Balanță

La fel ca şi în cazul Gemenilor, Luna în Săgetător îți oferă tipul potrivit de energie pentru a-ți vindeca rănile. Acest lucru se referă la partea sentimentală care te-a preocupat în ultima perioadă. Îți vei da seama că tu însuți ai stat în calea fericirii tale. Poți remedia rapid aceasta, asumându-ți responsabilitatea pentru ceea ce ai făcut.

Cei din jur vor avea mai multă răbdare cu tine. Ai putea să cunoşti dragostea adevărată cu care să depăşeşti multe obstacole.

Săgetător

Luna în Săgetător te va îndruma în direcția corectă în ceea ce privește viaţa sentimentală. Astăzi îţi poţi da seama că ţi-ai intimidat partenerul fără să vrei şi încerci să remediezi acest lucru. Este destul de ușor acum pentru că ai învăţat din greşeli.

Singurul motiv pentru care acțiunile tale sunt considerate intimidante este pentru că ești pasional. Poți transforma cu ușurință această energie într-o dragoste romantică… și o vei face. Pentru că ești un Săgetător, toate lucrurile sunt posibile pentru tine, notează Yourtango.com

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (109 votes)