horoscop-decembrie-2023,-cu-mariana-cojocaru.-racii-vor-avea-o-luna-exceptionala,-iar-mercur-retrograd-le-da-planurile-peste-cap-capricornilor

Horoscop decembrie 2023 cu Mariana Cojocaru. Horoscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru. Gemenii vor fi ca o oală sub presiune din cauza lui Mercur retrograd, iar Capricornilor le va da planurile peste cap, dar Racii sunt în vizorul Universului şi vor avea o lună excepţională.

Horoscop cu Mariana Cojocaru, pentru Berbec

Berbecul stă sub semnul unei conjuncții Soare-Marte în luna decembrie, care îi provoacă la duel, din cauza lui Marte. Deși practic în luna decembrie, soarele va fi în Săgetător și ar trebui să spunem tir, arbaletă, dar nu e tocmai așa. Duelul poate să fie un duel de idei, o confruntare deschisă, dar constructivă, pozitivă sau poate să fie o confruntare nu foarte plăcută.

Să nu uităm că acolo este axa karmică, iar pe zona matrimonială, colaborări, parteneriate avem Venus cu karmă negativă și atunci îi forțează pe Berbeci să vadă lucrurile diferit. Pe de o parte, poate să fie un duel blând, unde există mănuși de catifea sau duelul în care se aruncă mănușa, clasic, pentru că ei, în esență, sunt niște războinici. Pe de o parte, vor încerca să provoace pentru a înțelege cât de mult sunt răsfățați, iubiți, adulați sau, pe de altă parte, dacă acolo discutăm de o competiție între cei doi, cum au evoluat fiecare, mergem iar la planul relațional.

Este o lună în care relațiile sunt luate la întrebări și nu vor fi momente simple, ci momente în care cu toții vor înțelege de ce trebuie să existe relație, de ce trebuie să existe o asociere, un parteneriat, o colaborare, care este greutatea, dacă merită sau nu. Prin urmare, vorbim de o axă karmică, unde foarte multe chestiuni vin din ultimii 9-19 ani sau și mai mult, ancestral, din viețile anterioare, pentru că noi am venit pe pământ cu o misiune clară. Până nu rezolvăm restanțele din viețile anterioare, ca să nu mai zicem că am mai făcut și în viața asta, nu avem cum să ne găsim stabilitatea, liniștea și pacea.

Horoscop cu Mariana Cojocaru, pentru Taur

La Tauri, avem două planete retrograde foarte grele: Uranus retrograd, care nu e simplu, e rebel, e nonconformist, are structura lui și în general nu îi dă liniște Taurului când este într-o astfel de poziție și un Jupiter retrograd, care nici el, în alianță cu Uranus, nu îl face pe Taur atât de liniștit cum era altădată. Deci îl agită peste poate şi, prin urmare, paza bună trece primejdia rea.

În astfel de condiții, în luna decembrie, Taurul trebuie să fie atent la polițe restante, facturi restante, la relațiile pe care le are cu cei din jur, pentru că există posibilitatea de a rezolva niște acte, de a lăsa loc de bună ziua, de a-i căuta pe cei din trecut care i-au făcut bine și acum ar trebui, într-o formă sau alta, să-și reîntoarcă serviciile. Să nu uităm că Venus este patroana Taurului, iar acum pe karmă negativă poate să îl pună pe Taur în tot felul de situații, în sensul de a fi mai afectuoși, mai romantici, mai sensibili ca niciodată și în egală măsură, mai dornici de a avea în viața lor un element de stabilitate emoțional-afectivă, deci din zona aceasta romanțată a vieții.

Ori luna decembrie cred că vine cu un plus în sensul acesta, pentru cei care sunt în căutare de o mângâiere, de o vorbă bună, de o vorbă caldă și, de ce nu, de relația cu partea nevăzută, cu lumea de dincolo. Este la fel de important să înțeleagă că într-o astfel de lună pot primi mesaje în vis de la persoane dispărute. Nu știu în ce măsură pot ei să descifreze, dar emoțional, încărcătura va fi foarte mare.

Horoscop cu Mariana Cojocaru, pentru Gemeni

Gemenii vor face în așa fel încât să înțeleagă faptul că în prima parte a lunii sunt mult mai activi și sunt mult mai dornici să dreagă lucrurile, să facă, să desfacă, să pună țara la cale. După care Mercur va intra în mișcare retrogradă și le va înfrâna foarte multe din dorințele acestea, din avântul, din pornirea pe care o au. Poate că dintr-un punct de vedere poate fi mai bine, pentru că îi face și pe ei mai așezați, și meditativi și mai relaxați, că planetele au planuri, nu ne pot lăsa tot timpul așa într-o agitație continuă și într-o efervescență.

Vor încerca să se ocupe de ei, să nu uităm că pe zodia opusă vom avea Soare cu Marte și practic vor fi constrânși, se vor simți ca niște geniști, fie să dezamorseze ceva, fie să găsească o soluție legată de o problemă, mai degrabă ce ține de sănătatea lor sau a unei persoane dragi. Oricum e, vor fi ca o oală sub presiune, gata să de pe afară, ca un vulcan, gata gata să erupă. Și, atunci, datorită faptului că vor crește energiile în amplitudine, dacă nu vine Univerul să dezamorseze toată povestea aceasta, nu e bine.

Citește continuarea aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (136 votes)