ianis-hagi-si-frumoasa-elena,-cununie-cu-400-de-invitati-de-craciun!-gigi-becali,-gica-popescu-si-parintii-simonei-halep,-printre-invitati

Ianis Hagi petrece Crăciunul la București, alături de familie, dar și de iubita lui, Elena Tănase. Mijlocașul lui Alaves este foarte încărcat în această perioadă, iar CANCAN.RO l-a întâlnit în prima parte a zilei în Pipera, unde a făcut o vizită fulger. La cine a fost “tricolorul”, dar și ce s-a întâmplat, ulterior, la Fratelli, aflați în rândurile următoare.

La mijlocul lunii octombrie, Ianis Hagi și Elena Tănase au avut petrecerea de logodnă, cu muzică machedonească și cu respectarea tradițiilor. A fost un eveniment restrâns, la care au participat familia și apropiații cuplului (IMAGINI AICI). Pentru cei doi urmează nunta, care se anunță una ca-n povești. Zilele acestea, fotbalistul se află în România.

De Crăciun, Ianis Hagi a dat o fugă până la vila tatălui său, Gheorghe Hagi. Potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, mijlocașul lui Alaves a ajuns în Pipera cu mașina personală, un superb BMW Seria 5, al cărui preț pornește de la 60.000 de euro. Citește articolul complet și vezi imaginile AICI.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (108 votes)