imagini-exclusive-|-stefan-banica,-petrecere-secreta!-actorul-a-inchiriat-un-club-+-cine-au-fost-invitatii

Ștefan Bănică, petrecere “secretă” la împlinirea celor 56 de ani! Actorul a închiriat un club în buricul Capitalei!

CIAO.RO vă prezintă imagini exclusive de la evenimentul organizat de Ștefan Bănică, petrecere “secretă”, cu ocazia împlinirii celor 56 de ani!

Discret cum îl știm, în ceea ce privește viața personală, actorul a închiriat un club în buricul Capitalei și a petrecut alături de familie și câțiva prieteni. Printre invitați s-au numărat, desigur și doi dintre copiii săi, fiica Ana Violeta, și Radu Ștefan.

Ștefan Bănică, petrecere “secretă” de ziua lui. Cine i-a fost alături?

Ștefan Bănică Jr a împlinit, pe 18 octombrie, frumoasa vârstă de 56 de ani, Îndrăgitul actor nu a vrut facă o petrecere cu fast, se pare, însă nici n-a lăsat treacă ziuafără amintiri de neuitat. Astfel, artistul și-a strâns familia și câțiva apropiați și au petrecut într-un local din centrul Bucureștiului, local pe care l-a închiriat pentru toată seara, în așa fel încât se distreze doar alături de cei dragi.

Petrecerea a fost clar una “secretă”, având în vedere în local au fost doar aproximativ 20 de persoane. Printre cei prezenți s-au numărat Ana Violeta, fiica lui, dar și Radu Ștefan, fiul cel mare. Alexandru, băiețelul cel mic probabil a rămas acasă în grija bunicilor.

Atât Violeta, cât și Radu, și majoritatea invitaților au îmbrăcat ținute lejere, fix de distracție: blugi și tricouri sau cămăși casual. La fel a fost îmbrăcat și sărbătoritul Ștefan Bănică Jr, într-o pereche de jeanși și un tricou negru. Soția lui, artista Lavinia Pîrva, a îmbrăcat o ținută neagră pe care a asortat-o însă cu o încălțăminte cu toc. Rujul roșu nu îi lipsea de pe buze!

Emilia Popescu, alături de Ștefan Bănică, la petrecere

Printre cei prezenți la distracție s-a numărat și îndrăgita actriță Emilia Popescu, buna și vechea prietenă a lui Ștefan Bănică. Emilia a dansat mai toată seara, semn s-a simțit în largul ei la petrecere.

Momentul tortului a fost și el unui de neuitat. Lavinia a fost cea care a ținut tortul lui Ștefan Bănică Jr din câte reiese din imaginile postate de Ana Violeta pe pagina sa de Instagram.

Ce mesaj a scris Lavinia fix de ziua lui Ștefan Bănică?

Lavinia Pîrva a publicat două imagini cu partenerul de viață pe pagina sa de Instagram. Fotografiile au fost însoțite de un scurt mesaj din partea soției sale. Bruneta a dezvăluit cât este de fericită alături de tatăl copilului său.

„Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea, caldura și prietenia ta. La Mulți ani! Te iubesc!”, este mesajul publicat de artistă pe reţelele de socializare.

Foto: Ciao.ro/ Instagram Ana Violeta Bănică

Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN….

4.6/5 - (70 votes)