impacare-bomba-in-showbiz!-l-a-iertat-dupa-ce-l-a-prins-cu-alta-femeie:-nu-putem-sa-stam-unul-fara-celalalt

Împăcare-bombă în showbiz! Laurette și fotbalistul Magaye Gueye s-au împăcat, la mai bine de 9 luni de când au decis să meargă pe drumuri separate! Mulatra a mai acordat o șansă poveștii ei de dragoste și pare mai fericită ca oricând.

Laurette a decis să pună punct relației cu Magaye, asta după ce iubitul ei a călcat strâmb. Vedeta nu a fost dispusă să treacă peste infidelitate. Cel puțin asta simțea la vremea respectivă. Doar că, între timp, lucrurile au luat o altă turnură. Laurette a revenit la sentimente mai bune și și-a dat seama că nu poate sta departe de cel care i-a fost iubit timp de trei ani.

L-a iertat după ce l-a prins cu altă femeie

Magaye și-a învățat lecția și a promis că îi va fi fidel mulatrei. Cei doi s-au mutat, din nou, împreună iar relația lor pare mai sudată ca oricând. Nu i-a fost ușor să o recucerească pe Laurette, dar în urmă cu trei săptămâni, fotbalistul a plănuit o escapadă romantică la Disneyland Paris.

”Am fost cu Magaye la Disney. Mi-a făcut o surpriză pentru că fratele lui lucrează la Disney, fratele lui e manager de restaurant, și m-am dus, nu am plătit, m-am plimbat toată ziua, am mâncat și gratis. Foarte frumos. Da, relația merge mai departe pentru că am ajuns la concluzia că nu putem să stăm unul fără celălalt și decât să ne chinuim, mai bine ne iubim”a spus Laurette în cadrul unei emisiuni TV.

Laurette și senegalezul, show incendiar în jacuzzi

Laurette, o prietenă de-ale sale și Magaye Gueye au fost protagoniștii unui adevărat spectacol la începutul anului. Cei trei au dat, atunci, o fugă la munte să respire aer proaspăt.

Într-una dintre seri, aceștia au decis să rămână la hotelul în care erau cazați și să se relaxeze în jacuzzi. Pus pe șotii, în timp ce le servea cu șampanie, senegalezul le-a îndemnat pe cele două prietene să-și arate formele în toată splendoarea lor. Iar fetele s-au conformat pe loc. 

Ulterior, însă, fotbalistul a reușit să-și pună pe toată lumea în cap, după ce a făcut afirmații șocante din seara incendiară petrecută în jacuzzi.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (119 votes)