ingredientul-banal,-din-bucatarie,-care-elimina-mirosul-de-umezeala-din-prosoapele-de-baie

Atunci când sunt puse deoparte umede, prosoapele pot prinde mucegai și acest lucru poate crea un miros urât.  Există, însă, un ingredient banal care elimină mirosul de umezeală din prosoapele de baie.

De cele mai multe ori, un prosop umed și înghesuit într-o încăpere este un factor dăunător. De aceea, este extrem de important să lași prosoapele să se usuce complet după ce au fost folosite sau după ce au fost spălate. Scoaterea rufelor din mașina de spălat imediat după ce au fost spălate este cea mai ușoară modalitate de a preveni acest lucru.

De asemenea, agățarea acestora pentru a permite circulația aerului și uscarea acestuia după utilizare este o altă modalitate de a preveni mirosul de umezeală din prosoapele de baie. Există, însă, și un ingredient banal pe care toți îl au în casă și care te poate scăpa de această problemă!

Ingredientul banal care elimină mirosul de umezeală din prosoapele de baie

S-ar putea să ți se pară că ar fi mai ușor să arunci prosoapele și să cumperi altele noi, dar eliminarea mirosului de umezeală din acestea în mod corect este de fapt foarte simplă. Se poate face cu un ingredient banal pe care probabil că îl ai și tu la îndemână.

Este vorba despre busuioc. Această plantă aromatică poate face cu adevărat diferența în spălarea prosoapelor pe care le folosim zi de zi. Ai nevoie de un lighean pe care să îl umpli cu apă fierbinte. Adaugă apoi o linguriță de oțet și 2 sau 3 frunze de busuioc, care vor da prosoapelor un parfum proaspăt.

Lasă ingredientele sa se amestece între ele și după câteva minute înmoaie prosoapele în apă. Ar trebui să stea în apa cu busuioc circa jumătate de oră, după care continuă să le speli normal. Vei vedea că prosoapele tale de baie vor avea acum un alt miros, mai plăcut.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (95 votes)