ioana-dichiseanu-este-in-doliu!-fiica-regretatului-actor-a-pierdut-o-persoana-draga:-sa-fii-in-lumina

Ioana Dichiseanu este în doliu! Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Artista a pierdut o persoană foarte dragă. 

Pe data de 22 decembrie, Ioana Dichiseanu a pierdut persoana care a ținut-o în brațe atunci când s-a creștinat. Fiica lui Ion Dichiseanu a anunțat pe Facebook că este în doliu.

Ioana Dichiseanu este în doliu!

Ioana Dichiseanu a făcut o postare tristă prin intermediul rețelelor de socializare. Artista a transmis că l-a pierdut pe nașul ei pe data de 22 decembrie a anului 2023.

Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu a ținut să-i mulțumească public nașului ei și a scris că acolo sus îi dorește să fie în lumină.

„În anul care tocmai s-a încheiat, pe data de 22 decembrie, l-am pierdut și pe cel care m-a ținut în brațe în fața lui Dumnezeu, cel care mi-a fost naș… Să fii în lumină! Îți mulțumesc pentru tot!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

img 1

Ioana Dichiseanu, moment emoționat în memoria tatălui la Sala Palatului

Ioana Dichiseanu a avut moment emoționat în memoria tatălui la Sala Palatului. 

Ioana Dichiseanu a prezentat un tribut în memoria tatălui ei, Ion Dichiseanu. Momentul emoționant a avut loc în cadrul spectacolului lui Fuego de la Sala Palatului.

Vizibil emoționată, Ioana a cântat alături de Paul Surugiu – Fuego pe grandioasa scenă a Sălii Palatului. Fiica regretatului Ion Dichiseanu a fost invitata specială în cadrul acestui spectacol aniversar, biletele fiind sold out.

Fuego, sold out la Sala Palatului

Se fac 30 de ani de când Paul Surugiu Fuego a debutat oficial, în anul 1993, la Festivalul de la Mamaia. De atunci a evoluat și a ajuns unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi, care face multe lucruri interesante șieste complex și talentat. A celebrat asta pe scena Sălii Palatului, într-un concert care a fost SOLD OUT.

Paul ne-a mărturisit că a fost un show de anvergură, un spectacol de lumini, efecte, combinatecu muzică bună, piese vechi și noi, energie, emoție, calitate, dans, dar și duete inedite, alături de invitatele sale de marcă, prietene apropiate – Mirabela Dauer, Stela Enache, Elena Moșuc, Nico, Ioana Dichiseanu, Theo Rose, Alina Sorescu și picii. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (116 votes)