ioana-ginghina,-declaratii-neasteptate-despre-mariajul-cu-cristi-pitulice:-nu-stiti-ce-zace-in-mine!

Ioana Ginghină a făcut recent o serie de declaraţii care au reuşit să îi surprindă pe fani. Actriţa a povestit despre o discuţie pe care a avut-o în urmă cu ceva timp cu nişte prieteni. Iată ce a mărturisit vedeta despre căsătorie.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ioana Ginghină a trecut prin două mariaje care nu au avut un final fericit. În anul 2023 a ajuns în faţa altarului cu Cristi Pitulice, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Actriţa, dezvăluiri neaşteptate despre căsătorie

Chiar dacă se înțeleg foarte bine, artista a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsătorie. Artista a mărturisit că s-ar căsători chiar și pentru a patra oară, dacă mariajul din prezent nu ar funcționa așa cum își dorește.

„Dacă este nevoie și, Doamne ferește, mă despart de Cristi, să mă credeți că o să mă mai mărit încă o dată, n-am nicio problemă! Eu fac glume prin teatru. Am colegi noi care nu mă cunosc, au vreo 20 de ani și sunt fascinați: >.

Nu știți ce zace în mine! Le spun: > Să sperăm că ne oprim aici și nu o experimentez și la 50 de ani, dar viața bate filmul!”, a precizat Ioana Ginghină pentru Ego.ro.

Ioana Ginghină: Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit”

Actriţa a recunoscut că pentru ea căsătoria este foarte importantă. De asemenea a spus că nu ar putea să funcționeze la adevărata capacitate și să facă o echipă cu partenerul, dacă la mijloc nu ar fi vorba și de un contract.

„Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit și nu este vorba aici de act, așa probabil este educația mea, programul meu cu mariajul, poate nu este valabil pentru toată lumea, dar pentru mine este! Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract! Așa sunt eu! Asta zic, poate nu merge la toată lumea. Este ca la un job!

Când te duci la un job, ca să arăți că o să te trezești dimineața, că o să apari acolo în fiecare zi și o să te dedici, semnezi un contract! Așa mi se pare că este și cu mariajul.”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (133 votes)