irina-fodor,-secretul-pentru-un-par-frumos-si-sanatos.-cum-isi-prepara-prezentatoarea-de-la-america-express-masca-din-ingrediente-naturale

Irina Fodor este una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine de pe micile ecrane. Deşi la început fanii nu au văzut cu ochi buni faptul că a înlocuit-o pe Gina Pistol, după ce au cunoscut-o telespectatorii şi-au schimbat radical părerea. Mai mult şi comunitatea ei din mediul online s-a mărit. Acum vedeta se bucură de susţinerea oamenilor şi pe reţelele de socializare. Doamnele şi domnişoarele au apreciat-o pe lângă naturaleţea şi stilul său elegant şi pentru podoaba capilară bogată şi sănătoasă. Recent, soţia lui Răzvan Fodor a dezvăluit cum îşi îngrijeşte părul.

Soţia lui Răzvan Fodor reuşeşte de fiecare dată când apare în public să întoarcă toate privirile. Prezentatoarea de la America Express acordă o atenţie deosebită felului în care arată, dar în special părului său. De-a lungul timpului, podoaba sa capilară a fost supusă multor tratamente, diferite coafuri pentru emisiuni, motiv pentru care a necesitat o îngrijire specială.

330981616 5985465144832936 2364760889039990552 n
Secretul Irinei Fodor pentru un păr frumos și sănătos

Cum îşi prepară prezentatoarea de la America express masca din ingrediente naturale

Vedeta de la Antena 1 a recunoscut faptul că recurge la mici trucuri pentru a-și menține atât pielea, cât și părul într-o formă impecabilă. Mai mult, aceasta a recunoscut că nu a folosit vopsea până acum pentru că nu a avut niciodată fire albe.

„Nimic complicat: demachiere obligatorie, cremă hidratantă, câte o cură cu serum, din când în când și zâmbet în fiecare zi.

Sunt norocoasă, până la vârsta asta nu au apărut încă firele albe, așa că nu am fost nevoită să îl vopsesc. Cu toate astea, îl hrănesc din când în când cu o mască naturală, pe care o prepar eu în casă din miere de albine, ulei de măsline, banană și ou crud”, a spus frumoasa prezentatoare, potrivit Unica.

Irina Fodor a vorbit despre veniturile pe care le câştigă

Pe lângă cariera pe care o are în lumina reflectoarelor, soţia lui Răzvan Fodor este activă şi în mediul online. Astfel, pe lângă ceea ce face pe micul ecran, vedeta este și influencer.

În cadrul unui interviu recent, vedeta a fost întrebată din ce câştigă cei mai mulţi bani. Irina Fodor a fost extrem de sinceră şi a explicat faptul că munca și implicarea îi aduc profituri în toate domeniile.

”Cu muncă, se câștigă bine și, și (nr. și din televiziune, și din online) Important e să iei în serios proiectele și să le duci la capăt cât poți de bine, indiferent că sunt online sau la TV”, a spus Irina Fodor, conform sursei citate.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (108 votes)