irinel-columbeanu-spera-sa-si-petreaca-craciunul-alaturi-de-monica-gabor-si-fiica-lor:-i-am-mai-trimis-niste-mesaje,-nu-mi-a-raspuns-la-ele

Irinel Columbeanu trăiește de câteva luni internat la un azil special. Problemele l-au copleşit pe fostul afacerist, în prezent nu se descurcă prea bine cu banii, iar majoritatea prietenilor l-au uitat. Recent, acesta a vorbit despre planurile pe care le are de sărbători. Şi-ar dori să fie alături de fosta soţie şi fiica lui, însă nu ştie dacă acest lucru va fi posibil.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună cinci ani și au o fiică, pe Irinuca. Despărțirea lor a avut în anul 2011, iar Monica Gabor s-a stabilit în America, iar în urmă cu patru ani, fiica ei Irina, a decis să se mute la ea.

Fostul milionar de la Izvorani vrea să îşi petreacă sărbătorile alături de Monica Gabor

Deşi despărţirea lor nu a fost una amiabilă, fostul afacerist are în prezent numai cuvinte de laudă la adresa şatenei. Mai mult, în pragul sărbătorilor de iarnă, Irinel Columbeanu are o singură dorinţă: speră să-și vadă de Crăciun fiica și fosta soție, chiar dacă Monica nu i-a mai răspuns la mesaje.

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit realitatea.net.

Irinel Columbeanu trăieşte din ajutorul oamenilor

Recent, Serghei Mizil şi proprietarul azilului din Ghermăneşti, unde locuieşte în prezent fostul afacerist, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube. Aceştia îşi doreau ca banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Uitat de toți, se pare că singura care îl vizitează este fosta iubită, Oana Cojocaru. Totuși, recent, fostul milionar ar fi primit un ajutor nesperat! Fostul său cumnat este cel care în momentul în care a aflat despre situația în care se află Irinel Columbeanu i-a trimis 3.000 de lei. Este vorba despre soțul Alinei, sora mai mare a Monicăi Gabor.

Alina Gabor și soțul ei își trăiesc viața discret, în Bacău, departe de lumina reflectoarelor.

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”, a dezvăluit un apropiat de-ai lui Irinel Columbeanu pentru Click.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (99 votes)