irinel-columbeanu,-teapa-uriasa!-suma-ireala-cu-care-si-a-vandut-rolls-royce-ul-de-600.000-de-euro

La începutul anilor 2000, Irinel Columbeanu ducea un trai bun! O răsfăța la maximum pe Monica Gabor, trăia în vila somptuoasă din Izvorani și conducea bolizi de lux la care alții nici n-ar fi îndrăznit să viseze. Urma, însă, să piardă tot. Omul de afaceri a dezvăluit acum cu ce sumă infimă a ajuns să-și vândă Rolls Royce-ul de 600.000 de euro.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai celebri oameni de afaceri din România. Se lăfăia în lux, dar acum a ajuns să trăiască într-un azil. Problemele financiare cu care s-a confruntat l-au făcut pe fostul soț al Monicăi Gabor să recurgă la gesturi extreme. Și-a vândut tot ce avea!

Omul de afaceri a dezvăluit că s-a ales cu o pagubă uriașă atunci când a fost nevoit să renunțe la bolidul său de lux, un Rolls Royce, pe care a dat 600.000 de euro. Disperat din cauza problemelor financiare, Irinel Columbeanu și-a vândut mașina cu doar 100.000 de euro.

„S-a dus. Rolls-ul, la o bancă germană, nu cunosc numele. Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute. A făcut un credit și a garantat cu mașina, respectiv cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să… când cineva m-a ajutat, nu pot să-l las. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani. Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”, a spus Irinel Columbeanu la podcast-ul lui Serghei Mizil.

Serghei Mizil a organizat o strângere de fonduri pentru Irinel Columbeanu

Omul de afaceri și-a vândut și alte bunuri de valoare pentru a face rost de bani. Printre acestea se numără o colecție de ceasuri și una de genți de lux, dar și la vila din Izvorani. După ce a fost distrusă într-un incendiu devastator în 2020, proprietatea a ajuns o ruină. Irinel Columbeanu nu a avut nici asigurare la fosta locuință, deoarece nu și-a mai permis să o plătească. Așa că a decis să i-o vândă fostei sale avocate.

Recent, Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

SURSA FOTO: Social Media & arhivă CIAO

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.4/5 - (85 votes)