iti-mai-aduci-aminte-de-povestea-de-dragoste-dintre-adela-popescu-si-dan-bordeianu?-de-ce-s-au-despartit-cei-doi,-de-fapt

Adela Popescu și Dan Bordeianu au format unul dintre cele mai iubite şi apreciate cupluri ale anilor 2000. Cei doi au făcut o echipă excepţională pe platourile de filmare, iar carierele lor au avut o ascensiune rapidă. În viaţa personală însă, povestea lor nu a avut un final fericit. După mulţi ani s-a aflat care ar fi fost adevăratul motiv al separării celor doi.

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare ale primei telenovele românești, Numai iubirea. 

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit la scurt timp după logodnă

Actorii au jucat împreună în mai multe producţii, iar dragostea lor creştea din ce în ce mai mult şi nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată ca cei doi să se despartă.

În 2007, la puțin timp după ce se logodiseră în secret, cei doi actori și-au spus adio, iar din acel moment aceştia nu au mai avut nicio altă legătură. Adela Popescu a fost prima care a vorbit despre despărţirea pe care o vedea ca pe sfârșitul lumii”.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii”, declara ulterior Adela.

Adevăratul motiv al despărțirii

Din păcate, totul s-a petrecut din vina actorului, care ar fi înșelat-o pe Adela chiar pe platourile de filmare cu o tânără care asigura figurația pentru telenovela Iubire ca-n filme.

La acel moment şi Dan Bordeianu a făcut câteva dezvăluiri despre separarea lor, însă în viziunea sa, lucrurile stăteau cu totul diferit. Actorul a susținut că renunțarea lui la lumea producțiilor de televiziune a dus și la separarea dintre ei.

„Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație”, a spus Dan Bordeianu.

După despărțire, Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au întâlnit pentru prima oară în 2018, atunci când actorul a fost invitatul frumoasei blondine la emisiunea Vorbește lumea.

Se pare că Adela nu ar fi trecut niciodată peste infidelitatea lui Dan. În faţa camerelor au fost reținuți, dar au găsit puterea să-și zâmbească și să poarte un dialog normal.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (85 votes)