la-74-de-ani,-pare-ca-a-descoperit-secretul-tineretii.-vera-wang-arata-ca-o-adolescenta-+-cum-reuseste-sa-se-mentina-in-forma

Vera Wang pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrâneţe. La 74 de ani, celebrul designer arată ca o puştoaică de 20 şi mărturiseşte că nu face deloc eforturi în acest sens. Mai mult, vedeta nu se abține de la fast-food sau alcool. În cadrul unui interviu, a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină într-o formă de invidiat. 

În 2020, creatoarea de modă a devenit virală în mediul online, după ce a publicat o serie de fotografii în care apărea într-un sutien sport și pantaloni scurți. La momentul respectiv, Wang a declarat că a fost şocată de cum au reacţionat internauţii. Oamenii au fost curioşi să afle cum reuşeşte aceasta să arate atât de bine la vârsta ei.

323636403 553723036714431 2051088091153955434 n
La 74 de ani, pare că a descoperit secretul tinereţii

La 74 de ani, pare că a descoperit secretul tinereţii

Deși mulți erau cu siguranţă convinși că Vera Wang a apelat la numeroase diete stricte, se pare că lucrurile nu au stat deloc aşa. Designerul a povestit că iubeşte să mănânce fast-food, iar pe lângă asta şi dulciurile se numără pe lista plăcerilor sale.

„Mănânc McDonald’s, absolut. Îl comand în fiecare zi, cam două săptămâni mănânc, apoi îl schimb. (…) Îmi place gogoașa umplută cu cremă și acoperită cu zahăr. Este ca o gogoașă cu jeleu, dar are cremă în interior, cremă de vanilie. Îmi place și cea roz”, a declarat designerul de modă pentru Page Six Style.

Cum reuşeşte Vera Wang să se menţină în formă

Atunci când este întrebată cum reuşeşte să arate atât de bine, având în vedere că nu are un stil de viaţă sănătos. Vera Wang oferă un răspuns simplu: munca! Mai mult, creatoarea de modă spune că şi fiicele sale au avut un rol important pentru că au solicitat-o la maximum.

„De fapt, eu am muncit toată viața mea, așa că totul a fost despre muncă la mine. Sunt convinsă că munca ne menține tineri și stimulați, interesați de viață. Eu lucrez mult, până târziu. În plus, am crescut două fiice. Simplul fapt că ne menținem ocupați ne face să ne menținem sănătoși, să nu îmbrătrânim”, a mai spus Vera Wang.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (124 votes)