laura-giurcanu,-implicata-intr-un-triunghi-amoros!-concurenta-de-la-america-express-si-a-scos-iubitul-la-film,-la-doar-o-zi-dupa-ce-s-a-sarutat-cu-aris-eram-in-masina

Complicate sunt căile dragostei! Iar Laura Giurcanu o simte pe pielea ei. Concurenta de la America Express a reușit să-și lase, din nou, fanii mască. Și asta pentru că… la doar o zi după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Aris Eram, șatena și-a scos iubitul la film.

Ei bine, nimeni nu se aștepta la asta! Laura Giurcanu pare să fie implicată într-un triunghi amoros. Lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită atunci când au apărut imaginile cu doi îndrăgostiți: concurenta de la America Express și fiul Andreei Esca. Au ieșit la restaurant, au râs, s-au tachinat și s-au sărutat cu patimă. (VEZI IMAGINI AICI)

Implicată într-un triunghi amoros!

Iar toată lumea a crezut că cei doi formează un cuplu. Asta până când au apărut alte imagini. Stupoare, însă! Laura Giurcanu a fost surprinsă, de această dată, în compania fostului ei iubit sau… încă actualul iubit?! Cesar Bîtlan și concurenta de la America Express au dat fuga la film, după ”escapada” șatenei.

Cei doi au fost împreună câțiva ani buni, asta până când Laura Giurcanu a aflat că este înșelată. A decis să pună punct relației, hotărâtă fiind să nu-și ierte iubitul. Pare, însă, că după întoarcerea din America Express, vedeta a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe Cesar Bîtlan. Cei doi au tot petrecut timp împreună și… au ieșit la film, la doar o zi după ce șatena a fost surprinsă în timp ce se săruta cu foc cu Aris Eram. Potrivit Spynews, aceștia au ieșit la film. Și-au cumpărat bilete, popcorn și suc și s-au relaxat. Iar imaginile sunt grăitoare! Cesar Bîtlan pare topit după Laura.

Cum a reacționat Laura Giurcanu, după sărutul pătimaș cu Aris Eram

După ce imaginile cu Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca au făcut înconjurul internetului, șatena nu a vrut să confirme și nici să infirme presupusa relație cu Aris Eram: ”Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a declarat Laura Giurcanu pentru Spynews.

Acum, însă, se pare că șatena nu poate hotărî pe cine vrea în viața ei: pe Cesar Bâtlan sau pe Aris Eram? Rămâne de văzut ce alegere va face concurenta de la America Express. De menționat este faptul că Aris Eram nu a șters încă pozele cu Laura Giurcanu, de pe rețelele de socializare. Cei doi au fost într-o mică escapadă romantică în Italia și Ibiza, la sfârșitul lunii septembrie.

aris
Aris Eram și Laura Giurcanu, în Ibiza (sursa FOTO: Instagram)

SURSA FOTO: Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.3/5 - (104 votes)