laura-giurcanu-si-aris-eram,-primele-declaratii-dupa-ce-au-fost-surprinsi-in-ipostaze-tandre:-ma-face-sa-ma-simt-bine-cand-sunt-in-prezenta-lui

Laura Giurcanu și Aris Eram au vorbit despre relaţia lor pentru prima dată, după ce au fost surprinși în ipostaze tandre. Fanii au aşteptat nerăbdători detalii despre povestea lor care a început pe platourile de filmare de la America Express. 

Laura Giurcanu şi fiul Andreei Esca au surprins pe toată lumea după ce s-au terminat filmările emisiunii de la Antena 1. Au fost surprinşi în timp ce se sărutau în maşina influenceriţei, însă de atunci au păstrat tăcerea. Au mai existat câteva apropieri în acest timp, dar nimic concret. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

https www.cancan.ro wp content uploads 2023 10 CUT uri.00 01 40 23.Still643
Laura Giurcanu şi Aris Eram, surprinşi în ipostaze tandre (Sursă foto: CANCAN.RO)

Ce spune fiul Andreei Esca despre relaţia cu Laura Giurcanu

Situaţia a fost însă lămurită recent. În cel mai nou episod al emisiuniii Podcastito Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au povestit cum s-au cunoscut și cum a evoluat relația lor.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar două șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos.

Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au spus Laura Giurcanu și Aris Eram în cadrul Podcastito Express.

Când s-au cunoscut cei doi

Laura Giurcanu a mărturisit că s-a mai întâlnit cu Aris în trecut, înainte de filmările pentru show-ul America Express.

„Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a spus Laura Giurcanu.

Fanii le-au pus acestora mai multe întrebări, curioşi să afle ce i-a făcut să se apropie. Astfel, concurenţii au dezvăluit ce anume i-a atras unul la celălalt.

Laura Giucanu: Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui

Aris Eram: Și tu ești foarte amuzantă. Și calmă

Laura Giurcanu: Sunt calmă și amuzantă doar?

Pentru a-i face pe plac, Aris a continuat şi i-a spus faptul că este o persoană bună.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (108 votes)