lili-sandu,-detalii-despre-starea-de-sanatate-a-mamei-sale.-prezentatoarea-de-la-vorbeste-lumea-sufera-cumplit:-nu-exista-tratament,-iti-paralizeaza-picioarele

Lili Sandu şi-a deschis sufletul în faţa celor care o urmăresc şi a povestit că se confruntă cu o perioadă grea. Mama vedetei de la ProTV a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită, o boală neurologică pentru care nu există tratament. Femeia a fost internată în spital, a urmat un tratament, iar recent a fost externată. În cadrul unei emisiuni TV, prezentatoarea de la Vorbeşte lumea a vorbit despre starea acesteia de sănătate.

Problemele au început pentru Emilia Sandu, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Femeia în vârstă de 78 de ani a făcut o formă destul de gravă, iar apoi a primit din partea medicilor un alt diagnostic crunt.

lili sandu cu ma sa
Lili Sandu alături de mama ei

Lili Sandu, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Emilia Sandu a fost internată în spital, iar la vremea respectivă, cadrele medicale erau rezervate în ceea ce priveşte şansele sale. Deşi era conştientă şi părea că se simte bine, situaţia se putea schimba radical în doar câteva secunde.

Virusul SARS-CoV-2 se pare că i-a declanşat această boală neurologică numită poliradiculonevrită acută care din păcate nu are tratament.

„E bine, Doamne-ajută. A început să facă niște pași, dar se ține de un cadru. Este o infecție care părea banală la început. Nu am știut despre condiția asta, despre boala asta. Ideea e că îți paralizează picioarele, mama neavând niciun simptom. Durerile nu mai sunt. Două săptămâni au fost cu dureri încât îmi spunea să chem pe cineva să-i pună pe venă că nu mai putea suporta durerile care nu treceau cu niciun calmant. Nu există tratament pentru această boală nenorocită. Există doar calmate și recuperare și refacere. A fost un tratament cu imonoglobină, la început, pentru a ridica un pic sistemul imunitar”, a declarat Lili Sandu, în emisiunea La Măruță.

Lili Sandu: „E o afecțiune neurologică și intri un pic într-o depresie”

Lili Sandu a explicat că mama ei începe să fie din ce în ce mai bine și să aibă o evoluție pozitivă. Pe lângă simptomele specifice bolii, medicii au averizat-o pe vedeta de la ProTV de faptul că mama ei ar putea intra în depresie.

„E bine, e fericită. E o afecțiune neurologică și intri un pic într-o depresie. Am încercat tot timpul să fiu eu pozitivă. Să am o stare bună, știam că mă urmărește, ca să-i transmit. A ajutat-o mult de tot. Am făcut și eu cât am putut. Ajungeam acasă și eram praf”, a mai povestit Lili Sandu.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.7/5 - (110 votes)