lily-collins,-celebra-actrita-din-serialul-emily-in-paris,-jefuita-de-o-romanca!-i-au-fost-furate-bijuteriile-si-cardurile

Lily Collins, celebra actriță din serialul „Emily in Paris”, a fost jefuită de o româncă în Los Angeles. Femeia i-a furat vergigheta, inelul de logodnă și cardurile bancare.

Lily Collins se afla în Los Angeles, la un centru SPA de lux, atunci când a fost jefuită. Înainte de tratamente, actrița și-a lăsat în vestiar cardurile bancare împreună cu verigheta, inelul de logodnă și telefoanele mobile. Când s-a întors, actrița și-a dat seama că îi lipsesc obiectele și a alertat imediat autoritățile.

Andreea Cătălina Roșca a sustras bunurile fără a forța încuietoarea vestiarului și s-a făcut nevăzută. Ulterior și-a schimbat identitatea și folosește acum numele „Nicole Morri”. Românca a vândut bijuteriile pentru suma uriașă de 67.000 de dolari. Inelul de logodnă al celebrei actrițe era o bijuterie rară, confecționat pe comandă. Designul îi aparținea soțului lui Lily Collins, producătorul Charlie McDowell.

Potrivit DailyMail, bijutierul Bonnie Dudeny a menționat pentru revista Hello!: „Pare să fie un diamant rose-cut și probabil are undeva între 2 și 3 carate. Acest tip de diamant pare întotdeauna mai mare, deoarece este tăiat mai plat decât în mod obișnuit. Are o culoare roz pal deosebită și este extraordinar de rar. Deși este foarte greu să-i pun un preț, cel mai probabil a rputea fi vândut cu peste 65.000 de lire sterline”.

Cine este Andreea Cătălina Roșca

Autoritățile cer ajutorul oamenilor pentru a o prinde pe hoață. Se presupune că Andreea Cătălina Roșca nu este la prima abatere de acest gen ar avea legătură cu un grup organizat din România. Ea călătoreşte prin mai multe țări și comite infracţiuni, a precizat departamentul şerifului într-un comunicat postat pe reţelele sociale.

Femeia are în jur de 34 de ani, o înălțime de 1,55 și aproximativ 45 de kilograme. Are părul negru și ochii căprui. Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare. Ancheta este în plină desfășurare, iar până în acest moment, Lily Collins nu a oferit nicio declarație publică cu referire la acest incident.

Andreea Catalina Rosca
Lilly Collins, jefuită de o româncă (sursa FOTO: Social Media)

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.4/5 - (102 votes)