lucian-si-augustin-viziru-s-au-luat-la-bataie-din-cauza-unei-fete:-tu-ai-sarit-spre-mine

Lucian și Augustin Viziru au devenit cunoscuţi după ce au jucat în câteva producţii de mare succes în România. Cei doi s-au înţeles foarte bine pe platourile de filmare, însă nu s-ar putea spune acelaşi lucru atunci când vine vorba despre viaţa personală. În cadrul unui interviu, fraţii au povestit un episod mai puţin ştiut de public. S-au luat la bătaie din cauza unei fete în urmă cu mai mulți ani.

Lucian Viziru și Augustin au trecut de-a lungul timpului prin multe momente tensionate, ba mai mult, au ajuns să nu îşi mai vorbească din cauza certurilor. Cei doi frați au filmat recent un podcast, unde au povestit cum au ajuns să se bată din cauza unei fete.

Lucian şi Augustin Viziru s-au luat la bătaie din cauza unei fete

Atât Augustin, cât şi Lucian au avut fiecare o versiune diferită asupra faptelor.

„Augustin vorbea la telefon cu prietena lui de atunci și noi ca toți băieții, puși pe glume… totuși nu cred că eu am deschis seria glumelor. (…) Eu am deschis-o? Mă rog. El a întrebat-o la telefon pe fata aia: «Unde ești și cu cine ești?» Și atunci, hai să zicem că am zis eu… Eu am spus: «Stai liniștit că e cu niște fete». Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”, a povestit Lucian Viziru.

Augustin Viziru: „Tu ai sărit spre mine”

Reacția lui Augustin Viziru nu a întârziat să apară. Actorul nu a fost deloc de acord cu dezvăluirile fratelui său şi a venit cu varianta sa. Acesta a recunoscut că nu a fost deloc mândru de ceea ce s-a întâmplat.

„Acum pot să spun varianta mea? Așa, vorbeam cu prietena mea de atunci și a mirosit-o bine că umbla cu fofârlica. Aveai dreptate tu că umbla cu băieți, că probabil de aia m-am și enervat atât de tare. După toată discuția aia, după ce s-a închis telefonul, eu fiind plin de nervi, ți-am zis ceva de prietena ta și în secunda doi, eu eram pe canapea și tu erai acolo și ăla care a sărit la bătaie ai fost tu.

Tu ai sărit spre mine. Și în momentul ăla te-am luat și te-am pus jos și am vrut să îți dau în bot și când te-am văzut, când ți-am văzut fața… a fost cel mai urât sentiment pe care l-am avut vreodată, pentru că ți-am mai dat înainte un pumn, dar ăla a fost semi din greșeală și l-am regretat mult timp și îl am pe retină și acum. Și în momentul în care te-am văzut acolo jos am realizat ce prostii am făcut și cred că ăla a fost ultimul nostru clinci, de atunci nu au mai existat”, a mărturisit Augustin Viziru.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (170 votes)