madalina-cretan,-pregatita-de-o-noua-viata.-vaduva-lui-nosfe-doreste-sa-o-ia-de-la-capat:-vreau-sa-ma-reindragostesc!

Mădălina Crețan este pregătită de o nouă viață. Văduva lui Nosfe dorește să o ia de la capăt și să se reîndrăgostească.

Mădălina Crețan a scris un text plin de emoții pe site-ul ei, www.sotiedeartist.ro, în care își exprimă dorința de a se reîndrăgosti. De viață, de iubire, de tot ce este frumos, de tot ceea ce are de oferit pentru că viața este un dar.

Mădălina Crețan, pregătită de o nouă viață

Vreau să mă reîndrăgostesc! De viață, de speranță, de iubire, de frumos, de zâmbete colorate, de muzică, de filme, de povești cu prietenii, de o zi cu soare, de ploaie, de binele și de frumosul din oameni! Vreau să îmi amintesc atât de bine de toate lucrurile care mi-au adus sentimente frumoase în viață încât să vreau să le trăiesc din nou! (…) Vreau să fiu, dar să fiu! Nu doar să levitez prin viață! Viața asta care ni se scurge din corpuri atât de incert și viața asta care nu anunță când pleacă spre alte aventuri!”, a scris soția lui Nosfe, cu gândul, poate, la o nouă etapă din viața ei.

Sunt sau nu puternică? To be or not to be! Who cares! Și cu puterea asta. Vreau să fiu vulnerabilă, și sensibilă, și emotivă și cu sufletul pe tavă așa cum am fost mereu pentru că doar în energia asta simt că pot să dărâm ziduri și să simt emoții și fluturi în stomac! Sunt o visătoare și vreau să îmi amintesc asta ca să mă reîndrăgostesc! De mine și de tot ce am de oferit! Mie, vieții, oamenilor, lui Dumnezeu! 

Văduva lui Nosfe dorește să o ia de la capăt

Vreau să mă reîndrăgostesc ca să îmi amintesc că viața e un dar. Chiar dacă nu toate „cadourile” pe care le primim sunt mereu cele pe care ni le-am dorit! Și vreau să mă reîndrăgostesc de viață atât de tare încât să pot să molipsesc pe toată lumea din jurul meu!”, a mai adăugat Mădălina, în încheiere, cea care a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul și regretatul său soț.

Anul acesta, atunci când a realizat o expoziție în memoria lui Nosfe, cu lucruri care i-au aparținut artistului, soția lui ne mărturisea, cu lacrimi în ochi ,ce dragoste a trăit alături de jumătatea vieții ei. „Ne-am iubit și ne iubim în continuare. Eu nu cred că o astfel de iubire are cum să se oprească așa”.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (126 votes)