marcel-pavel,-despre-banii-pe-care-ii-castiga-la-evenimente.-care-a-fost-cea-mai-neobisnuita-experienta-pe-care-artistul-a-trait-o-la-o-nunta

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apeciaţi cântăreţi din România. Din acest motiv, programul lui este unul foarte încărcat. Artistul este chemat peste tot în ţară pentru a-i încânta pe români cu vocea şi talentul său. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a povestit că la unul dintre evenimente a avut parte de o primire aşa cum nu se aştepta.

La 63 de ani, Marcel Pavel se bucură de un succes răsunător în industria muzicală. Chiar dacă au trecut mulți ani de când s-a lansat în domeniu, artistul a știut cum să se mențină în top. Și-a dedicat o mare parte din timp carierei și a sacrificat momente importante de dragul publicului său.

Cum a ajuns Marcel Pavel la o nuntă cu elicopterul

În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, celebrul artist a povestit cum a fost adus la o nuntă sârbească cu elicopterul. Se pare că a fost anunțat prea târziu, iar pentru că mirii și-au dorit neapărat ca Marcel Pavel să fie prezent au făcut tot posibilul.

„Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul. A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a dezvăluit Marcel Pavel la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Câţi bani câştigă Marcel Pavel la un eveniment

Reușitele iau adus contracte pe bandă rulantă, iar fanii lui au fost curioși să afle câți bani câștigă la o nuntă. Deși nu a dorit să vorbească despre sume, artistul a făcut câteva declarații despre acest subiect.

„Aș îndrăzni să vă întreb, ce salariu aveți?”a fost curioasă Denise Rifai, în cadrul emisiunii sale de la Kanal D. „Nu îndrăznesc să spun acest lucru. Dați-mi voie să nu răspund. Ar fi… nu știu… poate deranjant. Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit, cât cred eu că merit. Nu doar la nuntă, evenimentele în general, nu diferă foarte mult. Un onorariu care să fie de bun-simț și de-o parte, și de alta. Nu vreau să dezvolt prea mult pe acest subiect. Dacă vreți să vorbim despre faptul că particip să cânt la nunți, da, de ce nu?”, a răspuns Marcel Pavel.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (125 votes)