marcel-pavel,-prima-operatie-estetica-la-64-de-ani.-artistul-va-ajunge-pe-manile-medicilor-la-inceputul-anului-viitor

Marcel Pavel se menţine într-o formă fizică de invidiat la cei 64 de ani. Deşi are un program încărcat, plin de evenimente şi filmări, artistul nu uită să aibă grijă de el. În cadrul unui interviu recent, cântăreţul a mărturisit că la începutul anului va ajunge pe mâinile medicilor esteticieni pentru o intervenţie. Iată despre ce este vorba.

Marcel Pavel a avut mereu apariţii impecabile în faţa publicului său, iar mulţi l-au considerat un exemplu. Artistul a mărturisit în repetate rânduri că are un stil de viaţă echilibrat, are multă grijă la ceea ce mănâncă şi face sport atunci când timpul îi permite.

Marcel Pavel, prima operaţie estetică la 64 de ani

Chiar dacă până acum a fost total împotriva operaţiilor estetice de orice fel, artistul a anunţat recent că va ajunge la începutul anului viitor pe mâinile medicilor. Se pare că Marcel Pavel are o problemă oftalmologică, așa că medicii i-au recomandat o operație de blefaroplastie.

Procedura presupune o intervenție chirurgicală de corecție a pleopelor căzute prin îndepărtarea excesului de piele.

„Să știți că o să îmi fac o intervenție până la urmă. Eu sunt împotriva (n.r. operațiilor estetice), dar mi-au recomandat medicii oftalmologi să fac blefaroplastie. Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord. Da. (n.r. îi taie din pleoapa de sus). Și îmi e teamă să nu rămân mirat așa. (…) O să o fac în ianuarie. O să am trei evenimente, dar să văd cum fac”, a declarat artistul, la Xtra Night Show.

Câţi bani câştigă artistul la un eveniment

Reușitele i-au adus contracte pe bandă rulantă, iar fanii lui au fost curioși să afle câți bani câștigă la o nuntă. Deși nu a dorit să vorbească despre sume, artistul a făcut câteva declarații despre acest subiect.

„Aș îndrăzni să vă întreb, ce salariu aveți?”a fost curioasă Denise Rifai, în cadrul emisiunii sale de la Kanal D.

 „Nu îndrăznesc să spun acest lucru. Dați-mi voie să nu răspund. Ar fi… nu știu… poate deranjant. Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit, cât cred eu că merit. Nu doar la nuntă, evenimentele în general, nu diferă foarte mult. Un onorariu care să fie de bun-simț și de-o parte, și de alta. Nu vreau să dezvolt prea mult pe acest subiect. Dacă vreți să vorbim despre faptul că particip să cânt la nunți, da, de ce nu?”, a răspuns Marcel Pavel.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (134 votes)