marius-elisei-risca-sa-faca-inchisoare?-ce-mesaj-neasteptat-a-transmis-oana-roman:-este-doar-un-pas-inainte-pentru-dreptate

Marius Elisei a fost acuzat în repetate rânduri de Oana Roman că îşi neglijează atribuţiile de tată. De când şi-a refăcut viaţa, bărbatul nu a mai contribuit la creşterea fiicei lor, potrivit spuselor vedetei. Recent, fiica lui Petre Roman a făcut din nou o serie de declaraţii neaşteptate. Iată despre ce este vorba.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relaţia dintre Oana Roman şi Marius Elisei nu este deloc bună. Cei doi şi-au aruncat cuvinte dure în spaţiul public de-a lungul timpului, „războiul” pare că este departe de final.

Deşi se află în vacanţă în Laponia cu fiica ei, problemele de acasă nu îi dau pace. Pentru că trece printr-o situaţie similară, vedeta a empatizat cu femeile care nu primesc niciun ajutor de la foştii parteneri cu care au copii.

Marius Elisei, acuzat că nu se implică în creşterea fiicei sale

Noua lege privind neplata pensiei alimentare prevede pedepse dure pentru părinții care nu își iau angajamentul, conform legii, de a susține financiar creșterea propriului copil, riscând chiar pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Printr-un mesaj publicat în mediul online, vedeta a ţinut să sublinieze acest lucru sau să aducă la cunoştinţă persoanelor care nu erau la curent cu aceste informaţii.

„Neplata, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească sau prin act notarial se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani ori cu amendă. Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care aduce modificări Codului penal, după ce a fost adoptată luna trecută de Camera Deputaților. 

Până acum, legea făcea referire doar la pensiile stabilite de un judecător. Proiectul de lege a fost adoptat deja de Camera Deputaților și va ajunge pentru promulgare la președintele Klaus Iohannis”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a postat în mediul online.

Oana Roman:Este doar un pas înainte pentru dreptate”

Fanii au fost curioşi să afle dacă mesajul Oanei Roman a fost îndreptat spre fostul ei partener. Vedeta a răspuns fără să stea pe gânduri şi a explicat faptul că intenția ei a fost să tragă un semnal de alarmă în general.

„Eu nu am vut să spun absolut nimic nimănui. Este doar un pas înainte pentru dreptate pentru sute și sute de mii de părinți singuri care sunt în situația în care nu se pot înțelege cu fostul partener.

Eu nu trăiam oricum din ăia 500 de lei, deci chiar nu mă interesează. Pentru sute de mii de femei care poate nu au din ce să-și hrănească copiii și banii ăia poate sunt foarte importanți și legea asta e un pas înainte.

Eu sunt în vacanță și pe mine nu mă interesează ce comentează absolut nimeni despre mine.”, a declarat Oana Roman.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (146 votes)