mihai-albu-il-ataca-pe-iubitul-fostei-sotii:-nu-cred-ca-are-in-prezent-un-loc-de-munca-stabil

Mihai Albu a avut recent o reacţie acidă la adresa lui Mike, iubitul fostei sale soţii. Designerul crede despre acesta că participarea la America Express a venit într-o perioadă în care acesta are foarte mult timp liber, pentru că nu are un loc de muncă stabil.

Dar să o luam cu începutul. Declaraţiile lui Mihai Albu au venit după ce în spaţiul public a izbucnit un scandal. Concret, fosta lui soţie a dezvăluit că s-a despărţit de Mike după participarea la emisiune. Tensiunile pe care le-au acumulat acolo, dar şi certurile pe care le-au avut înainte şi-au spus cuvântul. Sau mai bine spus… cuvintele extrem de dure… dacă ne luăm după dezvăluirile făcute de criticul de modă (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

Iulia Albu și Mike, primele declarații despre despărțire. De la ce a pornit tot:
Iulia Albu și Mike s-au despărţit după America Express

Mihai Albu, replică acidă la adresa lui Mike

În cadrul unui interviu recent, creatorul de modă a recunoscut că nu urmăreşte show-ul de la Antena 1. Acesta a explicat faptul că nu are răbdare, dar nici timp să se uite la emisiuni de acest gen, însă nu acelaşi lucru ar putea spune şi despre actualul partener al Iuliei.

„Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la ”America Express”. Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil”, a declarat Mihai Albu.

Mihai Albu: „Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji”

În continuare, Mihai Albu a explicat că la rândul său a fost ofertat de multe posturi TV pentru diferite proiecte, însă angajamentele pe care deja le are nu i-au permis să accepte.

„Și eu am fost ofertat de PRO TV, pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților. Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă. Sunt sume frumoase de bani, pentru cine nu are un contract de muncă permanent, nici corporatiștii nu prea pot pleca, cine îi învoiește două luni?”, a mai spus Mihai Albu pentru playtech.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (73 votes)