mihai-albu-vrea-sa-isi-duca-iubita-la-altar:-este-o-persoana-remarcabila-din-toate-punctele-de-vedere

Mihai Albu trăiește de o bună perioadă o frumoasă poveste de dragoste cu Elena Nechifor. Iubita creatorului de modă este o persoană discretă care nu a dorit să apară în lumina reflectoarelor. În cadrul unui interviu recent, fostul soţ al Iuliei Albu a vorbit despre căsătorie. Iată când se gândeşte să facă următorul pas în relaţie.

Mihai Albu a trecut în urmă cu 10 ani printr-un divorţ cu scandal. Creatorul de modă şi mama fiicei sale şi-au aruncat cuvinte dure în spaţiul public, însă în cele din urmă au îngropat securea războiului. Ambii şi-au refăcut viaţa, ba chiar se gândesc să se recăsătorească.

Iulia Albu a dezvăluit în repetate rânduri că este pregătită să îmbrace rochia de mireasă, iar acum a venit şi rândul fostului soţ să vorbească despre acest moment.

362640157 6528646970529936 101355731753973136 n
Mihai Albu şi iubita lui

Mihai Albu:Cred în dragoste cu adevărat”

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Mihai Albu a anunțat că ea e viitoarea lui soție, semn că se gândesc la căsătorie.

„Nu sunt de dus la psiholog sau la psihiatru. Nu am fost niciodată, în schimb pe mine mă vindecă o realizare. Am destule realizări pe parcursul vieții. De exemplu am intrat într-o relație în care sunt foarte încântat, sunt încântat în momentul ăsta ca o cunoscut-o și mama mea care nu mai este printre noi și s-au plăcut.

Asta a fost o împlinire pentru mine. Ăsta este un lucru ce te scoate din depresie…dragostea. Cred în dragoste cu adevărat”, a spus Mihai Albu.

Ce spune Mihai Albu despre iubita lui

Deşi fosta căsnicie nu a funcţionat, creatorul de modă a explicat că acest lucru nu l-a făcut să nu mai creadă în iubire. Din contră, a dezvăluit şi care este după părerea lui „reţeta” unei relaţii armonioase.

„Nu sunt lecuit de iubire să zic că nu îmi mai trebuie. Este foarte bine, e bine, ne-am mutat împreună și este ok. Merge totul bine, este o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere. Iubita mea este viitoarea mea soție. Cel mai mult într-o relație contează respectul. Să respecți celuilalt ce respectă el este extraordinar. Să nu încerci să îl schimbi, mai ales lucrurile pe care le respectă”, a mai spus Mihai Albu.

Cum s-au cunoscut cei doi

„Iubita mea este o femeie foarte discretă, nu vrea să apară. Am cunoscut-o în urmă cu câteva luni prin intermediul unor prieteni comuni. Ea are o fetiță de 7 ani și mama a cunoscut-o și pe cea mică, nu doar pe ea. Se înțeleg foarte bine toate trei, fapt ce mă bucură mult. Momentan nu locuim împreună, dar avem planuri în viitorul apropiat să facem acest lucru. Sunt discuții între noi cu privire la acest aspect. Însă sunt și unele lucruri complicate. Eu trebuie să am grijă de mama, este dependentă de mine 24 din 24 de ore, ea are o fetiță de 7 ani, nu că este o problemă micuța, în ceea ce privește mutarea noastră, dar trebuie cântărite foarte bine aceste situații înainte de a face un asemenea pas. Nu este totul atât de ușor”, a spus Mihai Albu într-un interviu mai vechi pentru Click.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (116 votes)