mihai-bendeac,-afirmatie-socanta-la-adresa-lui-smiley:-cauta-scandal.-este-o-chestiune-personala

Mihai Bendeac și-a șocat fanii, după ce a făcut o serie de declaraţii la adresa lui Smiley. Actorul a scris pe reţelele de socializare că nu îl suportă pe Smiley, dar a explicat şi de ce îi este „antipatic” celebrul artist.

Mihai Bendeac este cunoscut pentru talentul său, dar şi pentru stilul nonconformist pe care l-a afişat întotdeauna în faţa celor care îl urmăresc. De această dată a reuşit să şocheze audienţa după ce a scris pe pagina sa de Facebook un text în care explică de ce nu îl suportă pe soţul Ginei Pistol.

Ce a spus actorul despre Smiley

Se pare că în realitate nu există şi nici nu a existat nicio problemă între cele două vedete care, de fapt, sunt în relații foarte bune. Bendeac a mărturisit că este vorba despre un capitol din cartea sa, care va apărea cât de curând, într-un scop nobil.

„MĂ ENERVEAZĂ SMILEY *Această postare reprezintă un capitol din noua mea carte “Jurnalul unui Burlac – Dragă Mihai” care va apărea relativ curând în librării. Toate fondurile rezultate în urma vânzîrilor vor fi donate de catre autor si editura noului proiect al Fundatiei Metropolis, construirea unui clădiri noi pentru copii și adolescenți în cadrul Spitalului Obregia.

Trebuie să recunosc dechis: mă enerveaza foarte tare Smiley.

Să ne intelegem de la bun inceput. NU am nimic personal cu omul. Mi se pare un tip foarte misto, îl apreciez pentru felul în care si-a construit cariera dar nu ma pot abtine. Il urasc visceral! Il urasc pentru ca este extraordinar de fericit. Mie mi se pare ca Smiley este atat de fericit incat devine inacceptabil cat este de fericit. Pentru mine cel putin, care privesc fericirea absoluta ca pe o chestiune relativ utopica, intangibila, Smiley pare a fi un om creat in ciuda mea.

Uneori, ma gandesc la el si imi spun “Doamne, cat poate sa fie de fericit acest om! Este atat de fericit incat, daca as putea, l-as omori.”

Dupa ce ca este fericit si emana fericire, tone de pozitivitate, lumina, dragoste si puritate s-a mai si implinit din punct de vedere uman, avand o relatie superba de iubire si un copil minunat. Lucrul acesta imi provoaca o angoasa deosebita. Stiu ca sunt un nemernic gandind asa. Ma acuz eu pe mine insumi ca nu ma pot bucura de fericirea pe care acest om in mod evident o merita fiind un tip atat de misto. Doamne, cat este de misto Smiley!

Cum sa fii, ba, atat de fericit?! Oamenii il iubesc pentru ca emana fericire. De ce emana fericire? De-al naibii, ca sa ma tavalesc eu in invidie agonizanta. Pare a fi extraordinar de fericit si implinit, echilibrat, cum inchide ochii cum adoarme… De ce este acest om atat de implinit si fericit iar eu sunt atat de defect?! M-am gandit mult daca acest capitol ar trebui sa existe in carte fiindca pare ca este o chestiune personala. Repet, nu este deloc ceva personal.

Va jur ca m-am intalnit cu el doar de 2 ori fata in fata de-a lungul timpului si, in acele contexte, s-a dovedit a fi exact asa cum il percep oamenii. Un tip pozitiv, un om cald, bun. Dar nu mi se pare admisibil sa fii atat de fericit! A fi atat de fericit in timp ce altii (nu dau nume) nu au capacitatea de a fi de fericiti si traiesc contorsionati, gandind mult, excesiv de mult si, totodata, nu reusesc sa intemeieze o familie, un camin, mi se pare o aroganta.

Cum poate, ma, sa fie atat de fericit?! Fiind atat de fericit, cauti bataie. Smiley cauta scandal. Mda, cred ca m-a luat un pic valul…”, a explicat Mihai Bendeac.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (110 votes)