mircea-radu-i-a-facut-avansuri-gabrielei-cristea!-dezvaluirea-lui-tavi-clonda-a-uimit-o-tara-intreaga

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România. Cu siguranţă vă aduceţi aminte de emisiunea Din Dragoste, producţie care a avut un succes răsunător pe micile ecrane. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, fostul prezentator s-a concentrat mai mult pe viaţa de familie. Recent a intrat din nou în atenţia telespectatorilor, după ce Tavi Clonda a făcut o mărturisire neaşteptată despre el şi soţia sa, Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a fost recent invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a participat la rubrica sosurilor iuţi. Artistul a răspuns unor întrebări intime despre viaţa personală a soţiei sale.

Gabriela Cristea, inselata de Tavi Clonda?
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Mircea Radu i-a făcut avansuri Gabrielei Cristea!

Înainte să se căsătorească, Gabriela Cristea a fost curtată de mulţi bărbaţi celebri. Se pare că printre aceştia s-a numărat şi Mircea Radu. Pentru că nu şi-a dorit să mai guste din sosurile picante, Tavi Clonda a făcut această mărturisire.

Se pare că fostul prezentator TV a pus ochii pe vedeta de la Antena Stars în perioada tinereții, dând de înțeles ulterior că informația pe care o deține este incertă.

„Nu știu, Cătălin, nu știu. Nu știu sigur. Mircea Radu. Iartă-mă, Mircea, habar nu am. Despre care bărbați din România, sport, politic sau afaceri știi sigur că i-au făcut avansuri Gabrielei Cristea. L-am văzut pe Facebook și mi-a venit în cap”, a spus Tavi Clonda în emisiunea La Măruţă.

Gabriela Cristea, despre divorţul de Tavi Clonda

Gabriela Cristea a povestit Ilincăi Vandici totul despre viața ei. În una dintre discuții a spus cât de greu i-a fost să rămână însărcinată și ce tratamente de fertilizare a urmat. Mai mult, prezentatoarea TV a recunoscut că a ajuns într-un moment în care a dorit să divorțeze de Tavi Clonda.

„Am avut și o discuție cu Tavi. I-am spus: «Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă». El mi-a zis așa: «Când te-am luat de nevastă și am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pe tine pentru ceea ce ești. Da, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă Dumnezeu o să vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Dacă o să considere că nu putem să facem un copil, asta este. Dar eu cu tine vreau să merg mai departe». Am avut discuția asta, eu am provocat-o”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.6/5 - (68 votes)