nadine,-dezvaluiri-cutremuratoare-din-copilarie.-bunica-a-dus-o-la-orfelinat:-am-implorat-o-urland-sa-nu-ma-lase

Nadine este artista de care e imposibil să nu fi auzit, cântăreața debutând în anii ’90 în emisiunea Școala Vedetelor, emisiune care i-a făcut cunoscuți și pe Adrian Despot, Călin Goia, Călin Geambașu sau pe regretata Mălina Olinescu.

Nadine este acum o femeie și o artistă împlinită, însă puțini știu de drama prin care a trecut cântăreața în copilarie. Rămasă orfană la şase ani, Nadine a trăit o lungă perioadă într-o casă de copii. „Credeam că am ajuns în orfelinat în 1986, dar se pare că era de fapt 1983. Nu mai ştiam. Pentru noi, acolo, timpul nu trecea, eram într-o bulă”, a mărturisit Nadine.

Într-un interviu acordat recent revistei Viva!, Nadine a dezvăluit momentul cumplit în care bunica sa a dus-o la orfelinat.

”Orice aș spune, mintea unui om care nu a trecut prin asta nu poate cuprinde informația… Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om. Destructurare pe toate palierele: emoțional, intelectual, cognitiv… Unghiul din care privesc lucrurile acum mă face, însă, să fiu recunoscătoare pentru acele experiențe, pentru că, în sfârșit, am priceput de ce le-am experimentat.  Nu a fost nevoită să mă ducă la casa de copii. (n.r. bunica ei) A făcut-o pentru că așa îi era mai simplu.

Nadine, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie

Am conștientizat tot. M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă. Omul care am fost a judecat-o aspru și a comparat-o cu ce ar fi făcut alții. Omul care sunt azi înțelege că acea femeiea făcut atât cât a știut și cât a putut. Este nedrept să comparăm oamenii. Curajul, demnitatea, puterea sunt haruri pe care toți le avem, dar nu toți reușim să le activăm. Și nimeni nu trebuie pedepsit pentru asta. Ea nu a reușit în viața asta să și le activeze. Poate va alege să se întoarcă și să mai încerce o dată”, a mărtusit Nadine.

Nadine Emilie Voindruth a debutat în 1995 în emisiunea „Şcoala vedetelor” de la TVR 1. A prezentat apoi diverse emisiuni la alte posturi, a lansat trei albume muzicale („Unde eşti”, „Fericirea ta”, „Prima iubire”) şi a apărut în câteva filme: „After” (2011), „Gunheavy” (2008), „Oblivion 2: Blacklash” (1996), „Oblivion” (1994).

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (93 votes)