nicole-cherry,-detalii-nestiute-despre-cum-a-fost-sa-creasca-intr-o-familie-de-romi:-tata-ma-vedea-ca-pe-un-produs

Nicole Cherry este pe jumătate romă şi se mândreşte cu originile ei. Artista a mărturisit detalii neștiute despre familia ei, despre care spune că a sprijinit-o în tot ceea ce și-a dorit să facă. 

O tânără mămică, simpatica Nicole Cherry a cunoscut succesul pe plan profesional încă de la o vârstă fragedă. Motivul pentru care a ajuns în topurile muzicale s-a datorat, de fiecare dată, autenticității artistice. Pe lângă asta, familia este cea care a crezut în talentul ei și care i-a fost mereu aproape.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, artista a vorbit deschis despre familia sa, de etnie romă.

Cântăreața își amintește că era un copil năzdrăvan, dar asta până când s-a apucat de muzică, la vârsta de nouă ani. Într-o eră a tehnologiei, artista recunoaște că a avut propriul telefon mai târziu, când învățase deja să meargă singură la școală.

Pe mine, dacă mă auzea mama că vorbesc urât, se lua de mine. Nu aveam voie să depășesc strada lui mamaie. Eu eram cu găletușa de nisip, cu păturica la poartă și cam atât. Mereu mama mea a fost o persoană grijulie, să nu pățesc ceva”, și-a amintit Nicole Cherry.

Nicole Cherry: ”Tata mă vedea ca pe un produs, dar avea și instinct patern”

Artista mereu a fost conștientă să nu-și supere părinții.

Chiar dacă am crescut într-un mediu în care am auzit orice, eu când ieșeam din casă nu vorbeam altfel decât frumos”. În cultura romilor, certatul nu are o conotație negativă și, de multe ori, e o formă de alint, așa cum recunoaște cântăreața.

Inclusiv după ce a cunoscut succesul pe plan profesional, artista a simțit că familia i-a fost mereu aproape. „Chiar dacă tata mă vedea ca pe un produs, pentru că trebuia să știe cum să-l împacheteze frumos pentru a ajunge mai sus în carieră, avea și instinctul patern, că sunt fata lui. Dacă ar fi să reiau drumul ăsta de opt ani, aș trece prin aceleași lucruri. Nu aș schimba nimic”, i-a povestit Nicole lui Damian Drăghici.

Sursa foto: Instagram

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.5/5 - (126 votes)