niculina-stoican,-dezvaluiri-despre-infidelitatea-sotului.-cum-a-reactionat-artista-cand-a-aflat-ca-a-fost-inselata:-am-chemat-o-pe-soacra-mea

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste din ţara noastră. De ani de zile, cântăreaţa îi bucură pe români cu talentul său. Atât de plan profesional, cât şi pe cel personal, vedeta se bucură de succes. Are o căsnicie fericită, chiar dacă lucrurile nu au fost întotdeaua roz, aceasta a ştiut cum să treacă peste toate problemele şi să îşi păstreze familia unită.

Niculina Stoican nu şi-a ascuns problemele sub preş, ci a vorbit cu sinceritate despre momentele grele prin care a trecut.

Ei bine, un astfel de moment a avut și recent, atunci când a vorbit despre infidelitatea partenerului de viață și despre felul în care a reușit să gestioneze această situație, deși era încă foarte tânără.

Niculina Stoican a apelat la ajutorul soacrei atunci când a aflat că este înşelată

În cadrul unui interviu recent, artista a povestit cum a încercat să îşi salveze căsnicia. Se pare că a apelat chiar şi la ajutorul soacrei sale, însă fără niciun rezultat. În cele din urmă a reuşit singură să rezolve situaţia.

Cristina Șișcanu: Am citit un interviu în care ai spus că soțul tău a mai călcat strâmb și că pentru tine nu a fost o dramă lucrul ăsta.

Niculina Stoican: A fost, la vremea respectivă a fost o drama. Pentru că eram foarte tinerică și pentru că, mă rog… gândeam altfel. Dar am gestionat lucrurile într-un alt mod.

Cristina Șișcanu: Dar ai vrut să pui capăt relației atunci?

Niculina Stoican: Nu. Am chemat-o pe soacra mea, nefiind mamă. Dacă aș fi fost mama aș fi înțeles că o mamă niciodată nu își pune copilul ei la colț, pentru că nu e corect, nu poți să ceri așa ceva.

Ea cumva va încercă să se strecoare printre problemele astea și să lase lucrurile să le rezolvăm noi, că e firesc să fie așa. Am chemat-o și normal că ea s-a strecurat, așa cum ziceam, și am rămas eu să gestionez lucrurile mai departe. Și le-am gestionat, se pare, bine. Într-o căsnicie se întâmplă foarte multe lucruri, greșeli, și de-o parte și de cealaltă. Nu trebuie să-ți judeci viața după greșelile pe care le faci pe parcurs, ci dacă vrei, după cum repeți greșelile.

Adică bun, ok, ai greșit, am greșit, și mai departe ce facem? Greșim în continuare? Înseamnă că ceva nu e în regulă. Dar nu pot să înțeleg și nu am să pot niciodată să înțeleg doi oameni care vin și spun: ‘Ne iubim, viața mea și viața ta, noi împreună și capătul lumii’, apar și copiii, iar după aceea explicația aceea desuetă, din punctul meu de vedere: ‘Nu ne mai iubim’.”, a declarat Niculina Stoican, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, ”După faptă și răsplată”.

Cum se înţelege în prezent artista cu soţul ei

În continuare, Niculina Stoican a vorbit și despre secretul unei căsnicii de lungă durată. Artista şi partenerul ei de viață, Vasile Stănescu, sunt împreună de nici mai mult, nici mai puțin de 33 de ani.

„Atâta timp cât nu te rezumi la fluturii din stomac și la pasiune și înțelegi că iubirea trece dincolo de pasiune… Pasiunea este un moment al iubirii. Pasiunea înseamnă atracție fizică, asta înseamnă, strict.

Tu în căsnicie evoluezi, eu și soțul meu nu mai avem aceleași trăsături de acum 33 de ani, când ne-am cunoscut. Dar între timp între noi au intervenit alte lucruri. Dependența unul față de celălalt, faptul că el s-a pus întotdeauna în pielea mea în momentul în care mi-a cerut ceva cu înverșunare. Cumva era înțelegerea noastră, dacă eu îți cer ceva și tu simți că am depășit limita, încearcă să te pui în pielea mea, să vezi de ce îți cer lucrul ăla, să mă înțelegi și să mă atenționezi. Eu acum mă pun în pielea ta, tu te pui în pielea mea să vezi ce-mi ceri sau ce-mi faci? Când încerci să întorci un pic balanța, să nu stai doar pe partea ta, să mai treci și în partea celuilalt, o să vezi că ea se înclină și pentru tine și pentru el.

Trebuie să înveți să trăiești unul lângă celălalt, să nu limitezi iubirea doar la atingere, să deschizi sentimentul ăsta către ce-i place să mănânce. E supărat, hai să tac eu acum, deși n-aș vrea să tac sub nicio formă, nu știu, orice. Orice ce ține de a-i da celuilalt sentimentul de păsare.”, a mai spus artista.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (90 votes)