obiceiul-pe-care-acest-batranel-il-are-de-aproape-42-de-ani,-de-valentines-day!-ce-ii-aduce-sotiei-lui-pe-14-februarie

Obiceiul pe care acest bătrânel îl are de aproape 42 de ani, de Valentine’s Day. Un britanic se poate considera cel mai romantic bărbat din lume. În fiecare an, de Sfântul Valentin, bărbatul are un obicei de care mulți nu ar fi în stare.

Ken Myers i-a trimis soției sale, Valeria, prima dată o felicitare pe care chiar el o gândise în 1979, la 6 ani de la căsătorie.

Anul următor, bărbatul a considerat că un gest romantic ar fi să îi ofere aceeași felicitare, pe care scrie un alt mesaj. Așa s-a creat o tradiție pentru cei doi. Pe felicitare au fost scrise multe mesaje de dragoste din toți anii trecuți.

Bătrânelul lucrase în anii ’70 pentru o companie care făcea astfel de felicitări. Atunci s-a gândit că și partenerei lui i-ar plăcea una la fel. Pe scrisoara romantică se afla un băiețel care îi întinde unei fetițe inima să. Ce doi se aflau pe o pajiște cu flori, el ține la spate un buchet, iar în praștie își oferă inima. Pe felicitare era scris mesajul ”La mulți ani de Sfântul Valentin soției mele”.

Mesaje de Valentine’s Day 2024

Ziua Îndrăgostiților 2024 mesaje. Mesaje de Valentine’s Day 2024. Valentine’s Day este un prilej mult-așteptat de îndrăgostiții de toate vârstele pentru a-și declara dragostea, dar și pentru a-și face surprize de neuitat. Ciao.ro va pregătit cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări de dragoste pe care i le puteți face sau scrie jumătății voastre. 

„De-ar fi universul o lume plină de femei și eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-as alege caci ești iubirea vieții mele… te iubesc”

„Când soarta îmi va spune să părăsesc pământul, când oameni fără mila îmi vor săpa mormântul când zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita.”

”Te iubesc mai mult decât ca ieri și mai puțin decât mâine!”

“Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

”Nu știu cum am putut respira până să te întâlnesc, tu ești aerul meu, fericirea mea, viața mea. Te iubesc cu tot sufletul!”

“De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

Sursa foto: metro.co.uk

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.4/5 - (112 votes)