ovidiu-lipan-tandarica-se-casatoreste-la-70-de-ani.-cum-a-cunoscut-o-artistul-pe-viitoarea-lui-sotie:-cand-am-vazut-o-cat-e-de-frumoasa

Ovidiu Lipan Țăndărică a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunţat că se căsătoreşte. Celebrul muzician va ajunge în faţa altarului la vârsta de 70 ani. În cadrul unui interviu recent, artistul a dat mai multe detalii despre viitoarea lui soţie. 

Ovidiu Lipan Țăndărică are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei lui. Cântăreţul a dat detalii şi despre marele eveniment din viaţa sa care va avea loc în viitorul apropiat. Toate detalii sunt puse la punct.

„Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică, potrivit ego.ro.

Artistul nu a ezitat și a și mărturisit că își iubește nespus de mult partenera.

„E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener – n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri”, a mai declarat Ovidiu Lipan Țăndărică.

Cum şi-a cunoscut artistul viitoarea soţie

Celebrul cântăreţ şi actuala lui parteneră se iubesc de peste 20 de ani. Într-un interviu de acum doi ani, pentru Click, el dezvăluia cum și-a întâlnit iubita.

„Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe”, a spus Ţăndărică.

Și a continuat: „E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”.

În același interviu, Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit cum reuşesc să se înţeleagă după atâţia ani de relaţie, dar şi cum stă treaba cu gelozia în cuplu.

„Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie.

Da, e culmea, ştiu. Eu gătesc, eu fac piaţa, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult. Până şi sendvişurile mele sunt altfel, nu sunt nişte sendvişuri obişnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, dezvăluia artistul.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (133 votes)