paula-seling,-adevaratele-motive-ale-separarii-de-fostul-sot.-si-au-spus-adio-dupa-17-ani-de-relatie:-impreuna-cu-tine-s-ar-putea-sa-nu-reuseasca

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie. Vestea a venit ca un şoc pentru fanii artistei, mai ales că, de curând, s-a aflat că cei doi au adoptat o fetiţă. În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a vorbit despre acest subiect. 

Paula Seling are doar cuvinte de laudă despre fostul ei soţ, la mai bine de un an după divorț. Chiar dacă a fost foarte discretă în perioada în care s-a aflat despre separare. Recunoaște că ea și Radu au decis să facă acest pas în ciuda sentimentelor pe care încă le aveau unul față de celălalt.

Motivul real al divorțului dintre Paula Seling și soț:
Motivul real al divorțului dintre Paula Seling și soț: „Erau discuții dese despre…”

Paula Seling: Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva”

Radu Bucura și Paula Seling își cresc în continuare fetița şi vor ca aceasta să crească într-un mediu armonios.

„În momentul ăsta, cred că are legătură (n.r. – divorțul) cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină. Știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva, când știi că are nevoie de ea. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți.

Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie”, a spus Paula Seling, conform cancan.ro.

Cântăreața are un nou manager

După divorț, Paula și-a făcut ordine generală în viața ei. A ales să nu mai colaboreze cu Radu și să-și ia un alt manager care să se ocupe de activitatea ei profesională. Radu Bucura a confirmat acest lucru.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a spus acesta, pentru Click!.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (77 votes)