pepe-i-a-suflat-iubita-lui-liviu-varciu.-prezentatorul-de-la-antena-1-a-facut-totul-public:-a-venit-cu-ea-de-mana

Pepe şi Liviu Vârciu sunt prieteni de mulţi ani. Pe cei doi îi leagă multe întâmplări amuzante, iar pe unele dintre acestea le-au dezvăluit şi fanilor. Prezentatorul de la Antena 1 a dat din casă şi a povestit că prietenul lui i-ar fi furat iubita la un moment dat.

Fără urmă de îndoială, Pepe şi Liviu Vârciu sunt doi dintre cei mai cunoscuţi artişti din România. În anii 95-2000, în perioada lor de glorie, cântăreţii aveau succes la domnişoare, nu doar în cariera muzicală. Deşi erau înconjuraţi de multe frumuseţi, cei doi au ajuns la un moment dat să se certe din cauza unei femei.

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu

Invitat, acum ceva vreme, la podcastul pe care îl realiza Pepe, Liviu Vârciu a fost cel care a dezvăluit aceste amănunte.

„Să vi-l spun pe fratele meu, Pascu Ionuț. Eu eram ditamai celebrul. Stăteam la restaurant așa, frumos, la masă, mă sună Pepe. Ce faci, Vârciule? Pot să vin să vorbesc și eu ceva cu tine? Haide, vino. Uite cum vine Pepe la restaurant. Eu am avut o prietenă, am iubit-o, am avut o relație cu ea. Mă certasem cu domnișoara de patru zile. Mi-a zis: mai ai ceva cu doamna? M-am uitat la el, prima oară am vrut să-l mușc de cap, dar mi-am dat seama că nu mai am treabă. Aia a fost.

Într-o săptămână venea ziua mea, o făceam la Max. Ia uite cum stăteam eu la Max așa. Cine intră la ziua mea, de mână? Pepe și cu doamna. Băi, când i-am văzut a căzut clubul pe mine. Băi, cât tupeu să ai? Bine, mă. Nu mai am nimic cu ea, du-o, mă, acasă, pup-o în secret, nu vreau să te văd, fă ce vrei tu. A venit la ziua mea cu ea! Cu EA!”, a povestit Liviu Vârciu, în cadrul podcastului susţinut de Pepe.

Pepe: „Eu voiam să vă împac”

Pepe a asistat amuzat la toate dezvăluirile făcute de Vârciu, ba chiar a avut şi o explicaţie pentru ce s-a întâmplat la vremea respectivă: „Eu voiam să vă împac”, a spus el.

Pentru a-l „demasca”, prezentatorul de la Antena 1 a mai povestit o altă întâmplare asemănătoare: „Dormeam, 21 de ani aveam. Mă sună Pepe: Eu sunt la Club, vrea să te salute cineva. Vorbesc bla, bla, bla. Îi zic: ce cauți cu Pepe???”, a mai povestit Liviu despre o altă iubită pe care Pepe i-a „furat-o”.

„Eu când făceam cunoștință cu o fată nu întrebam de zodie e sau așa. Întrebam: Bună, ai fost cu Pepe, cumva?”, a mai adăugat Vârciu.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.6/5 - (52 votes)