pescobar-de-la-taverna-racilor,-in-platou-la-imperiul-leilor!-a-cerut-2-milioane-de-euro,-dar-a-fost-refuzat.-video

Până să devină celebru, Paul Nicolau de la Taverna Racilor, a fost la ”Imperiul Leilor”, emisiunea de la PRO TV, ca să obțină finanțare pentru afacerea lui. 2 milioane de euro a cerut Pescobar pentru o bursă de pește din România și a unui centru de preluare și prelucrare a peștelui din Marea Neagră.

Paul Nicolau visa la o afacere unică în România, care necesita o investiție impresionantă. Motiv pentru care a decis să meargă la ”Imperiul Leilor”. A apărut la TV în sezonul 2 al emisiunii de la PRO TV și avea visuri mărețe.

Pescobar de la Taverna Racilor, în platou la Imperiul Leilor!

Bună seara! Sunt Paul Nicolau, fondatorul Taverna Racilor și am venit aici pentru a vă ceda 40% din acțiunile companiei mele pentru 2 milioane de euro. Dețin acest concept fish to door, prima platformă online cu abonament din România care livrează pește și fructe de mare în doar 48 de ore de la pasarea comenzii pe site. Visul meu este să fac o bursă de pește. Ar fi prima bursă de pește funcțională a României, dar și pentru a crea un centru de preluare și prelucrare a peștelui din Marea Neagră”, așa își începea Pescobar discursul, în fața investitorilor.

Mai mult, antreprenorul visa la crearea unui centru de preluare și prelucrare (congelare) a peștelui din Marea Neagră. În viziunea sa, tot peștele pescuit  urma să fi vândut la licitație, prin intermediul bursei nou-create. Iar la licitație ar fi putut participa toți agenții economici interesați.

A cerut 2 milioane de euro, dar a fost refuzat

Atunci, însă, Paul Nicolau nu a reușit să-i convingă pe jurați să investească în proiectul său. Paul Nicolau a oferit 40% din compania sa pentru 2 milioane de euro, lucru care i-a dat de gândit lui Dan Șucu. Patronul Mobexpert a crezut, cu tărie, că Pescobar ar fi venit doar ca să-și facă publicitate.

Ce n-am înțeles este de ce ești tu dispus să renunți la 40% din afacerea ta. De ce nu finațezi tu, tot ce discutăm acum, bancar? Eu, dacă aș avea tot ce ai tu acolo, nu văd de ce aș avea nevoie de un partener. Părerea mea e că tu ești genul de om care nu caută și nu va căuta vreodată un partener. Părerea mea este că ești aici pentru a beneficia de posibilitatea de a-ți prezenta oferta întregii Românii. Nu poți să ai 2 milioane de la mine pentru așa ceva”, a explicat Dan Șucu.

Și Cristina Bîtlan l-a pus la zid pe Paul Nicolau: ”Nu mănânc pește, nu intru în afacere. Adică aș intra doar să vă încurc, să nu vă meargă afacerea, că nu-s deloc bucuroasă pentru afacerea asta. Mă bucuram dacă spuneai că vrei să te reprofilezi, să renunți”, a completat si Cristina Bîtlan.

”Vorbiți strict din punctul de vedere al unui vegetarian”, a răspuns Pescobar.

Paul Nicolau, amendat de ANPC

Taverna Racilor a intrat în atenția tuturor, după ce ANPC a pus lacătul pe ea. Paul Nicolau a fost amendat pe bandă rulantă de către comisarii de la Protecția Consumatorilor, în urma neregulilor pe care le-au găsit în locațiile afaceristului.

Pescobar a îndreptat ”greșelile” și a reușit să-și redeschidă restaurantele. Oamenii fac coadă în locații și ”omul cu racii” a avut parte de o susținere imensă din partea fanilor și clienților, în perioada în care ANPC i-a închis tot.

SURSA FOTO: Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (85 votes)