planta-care-te-ajuta-sa-ti-gasesti-jumatatea.-lidia-fecioru-dezvaluie-secretul-norocului-in-dragoste

Lidia Fecioru dezvăluie un secret care îți poate aduce iubirea și armonia în casă. Este vorba despre o plantă pe care trebuie neapărat să o ai în locuință.

Este vorba despre spathiphyllum, cunoscută drept planta fericirii, care poate influența pozitiv energia din casă și aduce noroc în dragoste. De asemenea, este considerată o plantă benefică în obținerea echilibrului în relații și în îndeplinirea dorințelor de a deveni părinte sau de a găsi jumătatea potrivită.

Spathiphyllum este o plantă ușor de recunoscut datorită frunzelor sale lucioase și a inflorescențelor albe, delicate. Lidia Fecioru recomandă să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei, deoarece planta nu tolerează căldura excesivă. Această plantă nu aduce doar noroc în dragoste, ci și abundență în pla financiar. Așa că e musai s-o ai în casă!

Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă. Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare. Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Plantele pe care NU trebuie să le ai în casă

Plantele extrag dioxidul de carbon și astfel beneficiem de aer curat în locuință. Însă, trebuie să fim precauți în legătură cu tipul de plante pe care îl alegem. Nu toate au beneficiile la care ne așteptăm. Unele plante ne pot oferi stări de nervi, dureri de cap, de greață și de oboseală.

Una dintre ele este porumbarul. Evitați ramurile ei, fiindcă sunt și aducătoare de durere sufletească, mai ales că legenda spune că lui Iisus Hristos i s-a făcut o coroană din porumbar.

”Câteodată, stai în casă şi ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce. Sunt anumite plante care te obosesc. De exemplu, porumbarul. Să nu se aducă ramuri de porumbar. Legenda spune că, coroana lui Iisus Hristos a fost făcută din porumbar. A adus atât de multă durere, iar ea şi acum aduce durere în casă. Se spune că, dacă îl aduci în casă, urmează să ai un deces în casă”, a mai declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Salcâmul galben este o altă plantă nocivă. Cel mai bine este să o pui afară, ca să nu intre ghinionul în casă. Astfel, te vei bucura de abundență. Laptele cucului sau euforbia, de asemenea, poate aduce depresie și boli fizice. Nu trebuie aduse în casă! În schimb, dacă le țineți afară, plantele îi protejează pe cei nou-născuţi.

Hortensia aduce ghinion în dragoste

Hortensia este o plantă deosebită, dar atrage ghinion în dragoste. Dacă o tai şi o pui în vază se spune că femeile singure din casă vor rămâne nemăritate toată viaţa. De asemenea, dacă ai o plantă de limba soacrei în casă, ar fi bine să scapi de ea cât mai repede. Atrage gândurile negative şi învrăjbeşte locuitorii din casă.

Deşi este un puternic purificator de aer, chiparosul era numit în antichitate şi arborele morţii. Atrage moartea şi energiile negative. Evitați să îl aduceți în casă!

Feriga absoarbe energiile benefice din casă şi te lasă fără vlagă şi voinţă. Nu este o plantă potrivită pentru mediul ambiental și îți poate pune viața în pericol. O soluţie ar fi să o pui în faţa televizorului deoarece se încarcă cu energia electrostatică.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (127 votes)