radu-valcan,-dezvaluiri-despre-emisiunea-pe-care-o-prezinta-la-antena-1.-cand-incepe-sezonul-8-din-insula-iubirii

Radu Vâlcan a vorbit în cadrul unui interviu recent despre noul sezon Insula Iubirii. Partenerul Adelei Popescu se pregăteşte să plece în Thailanda, însă în acest an, familia nu îl va însoţi la filmări. 

Timp de 7 sezoane, Radu Vâlcan a reuşit să îi ţină pe telespectatori în faţa micilor ecrane. Show-ul de la Antena 1 a înregistrat audienţe record cu emisiunea Insula Iubirii, un show în care concurenţii merg pentru a-şi testa relaţia. De cele mai multe ori, ispitele bine pregătite îşi ating scopul, dar sunt şi cazuri în care iubirea învinge.

Radu Vâlcan se pregăteşte să plece în Thailanda

Prezentatorul de la Antena 1 obișnuia să își ia cu el familia cu el la filmări, însă în acest an, fiul lui cel mare va începe școala și va fi dificil să lipsească atât de multe zile de la cursuri.

„De data aceasta nu plecăm toți. Acum când filmăm cel mare are școală și nu se poate”, a declarat soțul Adelei Popescu pentru ego.ro.

Radu Vâlcan a anunțat că s-a încheia castingul și în curând va începe sezonul 8 al emisiunii Insula iubirii.

„Am terminat castingul și abia așteptăm să începem sezonul cu numărul 8. Știu deja cum stă treaba. Nimeni nu se uită, dar toată lumea știe despre ce este vorba în emisiune. Știu și pe ce muzică dansează concurenții. E chiar mișto muzica”, a mai spus soţul Adelei Popescu pentru sursa citată.

Gafa făcută de prezentatorul TV pe scenă în fața unui public numeros

Radu Vâlcan a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, atunci când prezenta un eveniment la mare. La momentul acela, prezentatorul de la Antena 1, din cauza emoțiilor, a făcut o gafă care i-a stricat întreaga seară.

„În urmă cu foarte mult timp, din cauza emoțiilor, prezentam un eveniment, la mare, undeva.

Am făcut un dezacord, ceva de genul acesta. Seara mea a fost compromisă. M-am simțit foarte, foarte prost. Se întâmplă, din cauza emoțiilor.”, a declarat Radu Vâlcan, pentru Spynews.ro.

Radu Vâlcan este căsătorit cu Adela Popescu și au împreună trei copii. Prezentatorul TV a precizat că soția lui este cel mai mare critic al său și mereu ține cont de sfaturile ei.

„Da, este cel mai mare critic al meu. Nu mă menajează deloc, motiv pentru care o cred pe cuvânt și țin cont de sfaturile ei.”, a mai adăugat prezentatorul.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (115 votes)