radu-valcan-s-a-sarutat-cu-alta-femeie-in-fata-adelei-popescu.-cum-a-reactionat-fosta-prezentatoare-de-la-protv

Radu Vâlcan s-a sărutat cu altă femeie în faţa Adelei Popescu. S-a întâmplat recent, dar nu e nici pe departe vorba de infidelitate. Prezentatorul de la Antena 1 a filmat pentru o comedie regizată de Petre Năstase care va avea în curând premiera. Iată cum a reacţionat celebra blondină.

Cel care a făcut dezvăluirea a fost chiar regizorul filmului. Mai mult, Petre Năstase, a precizat că astfel de momente sunt perfect normale în actorie, iar Adela Popescu nu a avut motive de gelozie.

„Radu și Adela nu sunt iubiți, el este fostul iubit al Evei, rol jucat de Ada Condeescu. Radu se sărută cu ea, chiar sub ochii Adelei, că doar au fost împreună la filmări. Dacă Adela Popescu s-a supărat? Păi, câte actrițe se sărută și au secvențe erotice, în filme, și apoi se duc acasă liniștite! E un rol, de sute de ani se întâmplă acest lucru!”, a mărturisit regizorul Petre Năstase, pentru Playtech.ro.

Ce spunea Radu Vâlcan despre Adela Popescu înainte de a fi împreună

Puţini sunt cei care ştiu faptul că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată înainte să fie soțul Adelei Popescu. În perioada respectivă, actorul şi mama copiilor lui lucrau împreună pentru telenovelele de pe Acasă TV. Încă de atunci, prezentatorul de la Antena 1 avea numai cuvinte de laudă pentru colega lui de scenă.

„O actriță absolut senzațională”, a spus Radu Vâlcan despre Adela Popescu, soția lui.

Cum s-au cunoscut cei doi

În cadrul unui interviu mai vechi, prezentatorul de la Insula Iubirii a dezvăluit inclusiv faptul că apropierea dintre ei s-a produs chiar în timp ce repetau pentru serialul Iubire şi onoare.

„Noi am repetat foarte mult pentru Iubire și onoare, au început filmările și, la un moment dat, s-a produs această apropiere. Evident că o simpatizam foarte mult. Adela este un om extraordinar și o femeie absolut senzațională”, a mai spus Radu Vâlcan.

Mai mult, actorul a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas, după ce o lungă perioadă a admirat-o de la distanţă.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.

Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. Aaa, sărutul acela furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții.

Eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a povestit Radu Vâlcan, într-un interviu pentru viva.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (104 votes)