ramona-olaru-a-plecat-de-la-neatza-cu-razvan-si-dani-din-cauza-unui-coleg.-pe-cine-nu-a-putut-suporta:-nu-mai-puteam-fizic

Ramona Olaru a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani de weekend” din cauza unui coleg. Pe cine nu a putut suporta sub nicio formă în timpul show-ului TV.

Ramona Olaru susține că i-a fost foarte greu după ce s-a despărțit de fostul iubit, Cuza, și a trebuit să formeze o echipă pe platourile de filmare.

Ramona Olaru a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” din cauza unui coleg

„Avem o relație de colegialitate. Acum la un an și jumătate de la despărțire, putem conviețui, dar nu putem vorbi în afara platoului. Dacă în perioada în care tu ai fost foarte aproape de mine nu ai avut lucruri bune și normale, în legătură cu mine, cu siguranță de atunci n-o să ai. Am chestia asta, ce-a fost în trecut, de ce să mai car după mine în ceea ce vreau să formez în continuare? Gata, a închis la pâine”, a povestit Ramona Olaru la podcastul lui Ameri Nasrin.

Pe cine nu a putut suporta: „Nu mai puteam fizic”

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mai mărturisit că unul dintre motivele pentru care a decis să nu mai colaboreze cu întreaga echipă și în weekend, e legat de faptul că se simțea obosită psihic și emoțional, după despărțirea de cântăreț.

„Da, foarte rău. A fost rapid, atunci, n-aveai timp să te aduni. Noi ne-am despărțit și duminica lucram împreună. A fost un test pe care l-am depășit, dar extrem de greu în primele luni. După aceea a fost o alegere să nu mă mai duc duminica, nu mai puteam fizic, am rugat cu cerul și cu pământul. Și a ajutat și lucrul acesta. Dar nu că mai era iubire, dar era incomod”, a mai spus Ramona Olaru.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (102 votes)