ramona-olaru,-surprinsa-alaturi-de-noul-iubit!-cine-este-barbatul-care-o-face-fericita-pe-asistenta-de-la-antena-1

Ramona Olaru a fost surprinsă recent în compania noului său iubit. Deşi asistenta de la Neatza a încercat să fie cât se poate de discretă cu viaţa sa personală, nu a putut să scape de paparazzii site-ului CANCAN.RO. Şatena radia de fericire lângă partenerul ei, semn că lucrurile merg în direcţia cea bună.

Ramona Olaru trăieşte de câteva luni o frumoasă poveste de iubire. Nu a dorit să mai dea informaţii legate de viaţa sa personală, însă recent a fost deconspirată.

Vedeta de la Antena 1, primele fotografii de mână cu actualul partener

Colega lui Răzvan şi Dani a fost surprinsă alături de iubit în plină stradă. Cunoscuta asistentă TV apare ținându-se de mână cu bărbatul care o face fericită, acesta fiind un prosper om de afaceri. Cei doi au luat masa la restaurantul lui Dani Oţil, ulterior s-au îndreptat spre maşina blondinei şi au plecat spre casă. (VEZI IMAGINILE AICI)

Ramona Olaru nu vrea să îşi mai expună viaţa sentimentală

Ramona Olaru a dezvăluit în cadrul unui interviu recent că nu îşi doreşte să îşi mai expună relaţiile, până când nu simte că lucrurile sunt serioase. Drept urmare, a recunoscut că există cineva în viaţa ei, dar fără să dea prea multe detalii despre acesta.

„Nici nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte.  

Nu știu, nu contează de unde este omul care va rămâne în viața mea atâta timp cât este ce trebuie și se comportă ca atare! Omul este mult prea serios, are treabă cu business-urile lui.

Nu își dorește să apară în presă în fiecare zi cu lucruri banale. Ce este mai privat este mai bine!”, a mărturisit Ramona Olaru în urmă cu ceva vreme într-un interviu pentru publicația ego.ro.

Sursă foto: CANCAN.RO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (115 votes)