rasfatul-suprem:-cadouri-de-lux-pentru-ea-de-valentines-day

Dacă vrei să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților cu persoana iubită într-un mod festiv, atunci îți sugerăm să-i oferi în dar un cadou excepțional. Acesta poate fi o bijuterie, un parfum, un set de cosmetice de lux, o trusă de machiaj mai elegantă.

Aromele parfumurilor ideale pentru Ziua Îndrăgostiților sunt acelea ca de primăvară, care includ note florale proaspete și note fructate delicioase. Aceste parfumuri par că îmbrățișează venirea primăverii și sunt un rămas bun pentru anotimpul de iarnă. De Valentine’s Day alege notele de frezie, bujori, flori de cireș, lăcrămioare, pentru că sunt perfecte pentru oricine, pentru a întoarce privirile oamenilor.

Magazinele online cu produse de brand au parfumuri pline de farmec, în recipiente elegante din sticlă, de colecții rafinate. Acestea sunt spectaculoase pentru a surprinde imediat persoana iubită, încă de la prima pulverizare. Ziua Îndrăgostiților este sinonimă cu romantismul și de aceea cadoul poate fi un parfum cu arome seducătoare, pentru a crea o senzație magică.

Parfumul de lux poate transmite emoții unice prin arome, este o surpriză minunată pentru orice persoană mai ales în această zi festivă, de 14 februarie. Pentru a face ca această zi să fie de neuitat, alege un produs din gama de parfumuri orientale unisex, despre care se spune că au arome sublime, care te fac să te îndrăgostești. Astfel de parfumuri sunt deosebite deoarece:

  • Au note florale care transmit frumusețe și senzualitate, dar în același timp sunt și revigorante, intense, pline de arome învăluitoare
  • Sunt provocatoare prin note floral-fructate dulci și sunt perfecte pentru femeile încrezătoare
  • Au esențe unice, romantice, îndrăznețe, autentice care pot surprinde oricând o persoană dragă
  • Pot fi parfumuri de nișă, care au note originale, misterioase, care merită laude uriașe
  • Sunt parfumuri ideale pentru o seară romantică, minunată, cu totul specială.

De Ziua Îndrăgostiților, dacă nu ai neapărat timp să-i organizezi iubitei o mega-surpriză, atunci ai putea să-i oferi un voucher cadou pentru a-și lua parfumul preferat dintr-un magazin online; acesta este cu siguranță un mod simplu și deosebit de a-i face pe plac. Din fericire există vouchere cadou în magazinele online cu produse cosmetice de marcă, dar și parfumuri de lux ce sunt cadouri mai rafinate.

Parfumurile personalizate sunt de asemenea cadouri speciale, deoarece ele conțin mesaje unice, gravate fin cu laser.

Ciao 1

Dacă ești în căutarea unor parfumuri de nișă, le poți lua la un preț mai bun de la cea mai mare parfumerie online care vine în atenția clienților cu oferte și promoții pentru sărbătoarea de Valentine’s Day.

Astfel de e-shop-uri au și parfumuri pentru bărbați, care sunt intens aromate, combină notele clasice cu tonurile mai îndrăznețe. Un parfum ideal de Valentine’s Day pentru un bărbat este cu siguranță acela cu arome de senzualitate intensă. Pentru un bărbat tradițional se potrivește un parfum cu arome de citrice și lemnoase, care este elegant, fermecător și o alegere excelentă. Există și parfumuri mai expresive ideale pentru bărbații mai rebeli, care doresc să-și revigoreze relația și care sunt cu note unice, ce evocă mister, spirit liber, pasiune și senzualitate.

Cadourile de Valentine’s Day trebuie să fie alese cu atenție pentru această sărbătoare specială, să aibă arome impresionante, unice, originale. Acestea apar la parfumurile de brand pentru femei, parfumurile pentru bărbați și parfumurile unisex, care sunt de calitate înaltă. Ele se găsesc în magazinele online și sunt idei de cadouri perfecte prin care poți să-ți surprinzi jumătatea.

În unele magazine online ai și posibilitatea de a înfrumuseța cadoul ales și cu o cutie elegantă, cu panglică din satin, care va impresiona și mai mult pe destinatar încă de la prima vedere. Astfel de surprize arată senzațional și sunt o modalitate prin care îți poți arăta dragostea. La fel ca în orice altă sărbătoare, în care ai ocazia de a felicita o persoană dragă și acum poți oferi în dar și flori, bomboane de ciocolată și alte cadouri frumoase.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (70 votes)